Alla inlägg under februari 2011

Av madde - 6 februari 2011 17:58

Jaha då börjar denna söndag lida mot sitt slut, och jag börjar bli bättre!! Hur skönt är inte de?!?! Jo det är riktigt skönt! Skönt att man jobbar kort dag i morgon, så man kan återhämta sig en del!


Så vad har man hittat på idag då?!

Jo jag har hunnit med en hel del måste jag allt ta och säga!!

Åkte in vid 10 till Norrtälje för att åka till tippen med alla kartonger som kom från soffan, så nu är de tomt i lägenheten, kom knappt in när dom va där! Har även lämnat fotöljerna här hos mamma och pappa! Så fick åka fram och tillbaka för att få med mig båda :P

Sen så har man fått köra in ved och eldat och lite sådant!

Annars så har jag legat i soffan och tagit det lugnt, så man orkar jobba i morgon!!

NEj nu måste jag nog sluta, för jag ser inte vad jag skriver längre,!! Smirre har kommit upp och lagt sig på mitt bröst! Så han vill nog bli kliad lite tror jag :P


hej hej


Av madde - 5 februari 2011 15:09

Idag har man inte gjort ett skit!!

Gick upp runt 10.... Sen la jag mig framför tvn.... Har fixat lite i rummet hos fröräldrarna, men det slutade med att jag gick och la mig på soffan... Så fort jag gör något så blir jag helt svettig... orkar inte göra ett skit och ryggen värker!!!

Och jag som hade tänkt att åka till tippen idag, de var ju bara att glömma...

Och nu känner jag av att jag får ont i magen.. Så jag ska nog lägga mig igen...


hej hej

Av madde - 4 februari 2011 19:02

Idag har man haft mycket att göra!

Jag gick upp runt 9, och vid halv 10 ringde Ikea och sa att dom skulle komma om en halv timme! Så det var bara att sätta sig i bilen till Norrtälje för att möta upp dom!

Efter att bara ha kollat på alla kartongerna så förstod jag att det inte skulle bli så lätt!!

Och eftersom att jag inte hittade alla grjeor så blev det bara svårare! Så syster fick åka till Ikea och klaga lite!!! Men i slut ändan så tjänade vi på de hela :D hahaha!! Nu har vi 2 extra kubbar till soffan och 300 kr rikare :D mohahah!

Men nu är det i alla fall på plats :D Och så snygg det blev, tyvärr har jag inte min sladd till mobilen här. Så sätter in bilder när jag har den!!

Har även tagit och tvättat den andra soffans överdrag idag! Eftersom att min syster skulle ha den soffan, så passa vi på att tvätta överdraget!

Så idag har jag inte legat på latsidan fast jag är så förbannat sjuk!!

Hostar så pass mycket att jag har börjat fått ont i ryggen och bröstet!! Hoppas att det går över snart orkar inte vara sjuk!!


Jaha vad har man gjort nu på kvällskvisten då??!?!

Jo jag har försökt fått eld i pannan men jag tror att jag har lyckats nu! Annars har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt och det kommer jag att fortsätta med också!

Ska nog redan göra det nu på engång!

Ska ta med mig min katter och lägga dom där också! Så har man lite sällskap!


JUste jag sitter på mammas dator och har hittat några bilder sen jag var mindre! Så jag bjuder på dom nu:


 

Jag när jag var liten :)

Jag och våran gamla hund :) Söta Dennis!!!!<3  

Av madde - 3 februari 2011 21:11

Jaha då har man jobbat hela dagen som vanligt, säger bara att det är tur att man är ledig nu tills på Måndag! för jag är verkligen förkyld! inte att leka med det inte!

Så jag lät ju ligga i soffan och i sängen hela helgen.....

aja inte mycket att göra åt! Hoppas bara man blir frisk tills på måndag så man kan jobba... Men det ska jag nog allt vara!


Just i morgon kommer min soffffffaaaaaa.. så det är det ända jag måste fixa i helgen, så att den står på rätt ställe och sådant! Det kommer säkert bli super bra! lägger ut bild när det är klart!


Nej nu orkar jag inte sitta uppe längre! nu blir det sängen, kanske man ska kolla lite på tv... men tror inte det går någe bra dock!!

aja vi hörs i morgon!!

Av madde - 2 februari 2011 16:03

Hej där ute!

Som vanligt så har jag jobbat idag ;) 7.30-15 Så inte så lång dag idag inte! De är rätt skönt ändå att man slutar runt den tiden på dagarna. Man hinner med så mycket annat efter att man har slutat. Jobbar man långa dagar så hinner man nästan bara hem göra mat och slappa lite framför tv:n innan man ska sova igen :P haha!!  Men i morgon så jobbar jag till 16.30 Så då blir det lite längre, men inte helt fel att jobba sådana pass heller =)


Kom hem för en sådär timme sen, har redan hunnit med att duscha, diskat och plockat undan vid soffan! Eftersom att syster och Crippa kommer ikväll och hämtar den!! OCh snart kommer min :D jiiiippppiiii! Så på Fredag har jag en ny soffa, inte illa de inte!!


Och eftersom att syster och Crippa är här i kväll, så passar vi på att gå ut käka, eftersom att vi inte gjorde de när jag fyllde år! Så pappa och mamma ska me dom också! Så ikväll kommer min diet spricka helt!!!! Men man måste få unna sig också!! Annars tappar man tålamodet!

Nähä man kanske ska fixa iordning sig lite nu också! hej hej !!


Min familj =) <3  

Av madde - 1 februari 2011 21:30

Hej hopp!

Då är min första dag på jobbet efter semestern avklarad! Det var ett lugnt och skönt pass! Och i morgon kör vi igång igen!


Kan även säga att jag kommer att gå ifrån min diet lite, eftersom att min mage inte tål att bara äta proteiner! Så jag kommer att gå över till fas 2 redan i morgon! Så då är det kött och sallad som gäller =)  Kan även hända att jag drar in någon dag med bara proteiner! Men allt beror på om jag får ont i magen utav de eller inte !! Men nu hoppas vi på nya tag, jag ska även till gymmet i morgon hade jag tänkt!! Har inte varit där på några månader :(


Nej sova nu så man orkar upp i morgon!! Hej hej!!

Av madde - 1 februari 2011 12:26

Jaha då är det bara några timmar kvar tills jag börjar jobba igen! Tillbaka till verkligheten och vardagen!

Idag blev det att man gick upp strax föra 10... Kan verkligen inte sova på morgonen... Hade då även legat vaken ett bra tag!

Men det blev att slänga i sig lite frukost och glo lite på tvn, sen drog jag bort till pappa för att hämta bilen och åkte vidare ut till Morfar, eftersom att pappa hade lastat släppet med ved åt dom! Så jag åkte ut och lämna de!

Sedan blev det en snabb visit in till mamma och pappa för att kolla om jag hade fått någon post, och kolla om mina gosiga katter va inne =) 

Drog sedan direkt till norrtälje igen och handla lite mat som saknades... OCh gjorde ärenden med pappa!

NU har man precis slängt i sig lite lunch! Kan säga att det inte alls är lätt att hitta på vad man ska äta på dagarna...... Finns ju inte mycket man kan äta när man äter den här dieten! Och för den delen så stälde jag mig på vågen i morrse och den visa nästan 1 kg ner!!!!! Jiiiiiippppppiiii!! Efter bara en dag! inte dåligt de inte! Bara att fortsätta nu, så får vi se vart vi hamnar!


NEj nu ska jag nog gå och vila en stund innan man ska göra iordning mera mat och sedan gå till jobbet! HEj hoppp =)

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards