Alla inlägg under december 2013

Av madde - 9 december 2013 17:59

Hej där ute!

NU har jag varit lite dålig på att skriv, men i fredags jobbade jag ochvar på julbord. Det var ju invägning i fredags, men jag har bestämt mig för att inte redovisa några siffror förens efter nyår! För känner att jag måste komma i rätt tänk igen... Och då orkar jag inte ha någon press på mig, så börjar med redovisningen igen efter nyår. Kan dock hända att jag slänger in några siffror innan dess =) Vi får se!!

Annars har jag jobbat hela helgen, dock inte så kul när det var sådant väder.. Men men alla fick hjälp och vi höll oss på vägen =) Så då kan det ju inte bli bättre =))

Så därför har jag inte orkat skriva..


Men nu är det ny vecka igen, och den börjar med att mamma har kommit till mig och stannar tills på onsdag =) Så vi får se vad vi hittar på. Idag har vi gjort några julgrupper och fikat med kusinen.. 

Nu blir det bara lite soffhäng =)


Tänkte bara ge ifrån mig ett avtryck så ni vet att jag fortfarande är här =))

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Av madde - 5 december 2013 19:52

Då är snart denna torsdag slut. Har bara lullat runt hela dagen kan man säga.

Började med en promenad med fina Ella, ( ella är en hund) så vi traskade på lite. Men det var så halt överallt så man kunde ju knappt gå. Men vi var ute en timme iaf =)

Annars har jag bara legat i soffan, råkade somna ett tag också. Och det var inte helt fel må jag säga!!

Har ont i hela kroppen tror jag. Ryggen, foten och benet... Bara skit med kärringen haha ;)


Men nu kom jag precis hem från ridningen, red Olliver idag igen =) Funkar riktigt bra tycker jag! Kusinen var med idag, så hon tog lite bilder. Och det är ju inte helt fel =) Kul att få bilder på hästarna man rider, plus att man ser hur man själv rider. Man ser vad man bör tänka på till nästa gång =) 


Ja mer har jag väl inte att skriva. Man inväntar väl stormen som ska komma.. Får väl se hur stor kaos den ställer till det!! 


I morgon är det invägning. Jobb och julbord! Så i morgon kommer dagen nog gå väldigt fort!!


 

Av madde - 4 december 2013 15:38

Kom precis in från en kall promenad! Men det var uppfriskande, för har gått och varit riktigt trött nu på eftermiddagen. Men nu fick man lite energi igen!!

Denna dag började med att jag åkte och handlade med farmor, och sedan blev det lunch och fika hemma hos henne! Väl hemma igen så har jag inte gjort något speciellt, lr jag var och handlade lite mat.. Ska försöka att göra lite matlådor någon dag. Men vet inte riktigt vad jag vill ha i dom än... Något förslag?


annars har denna dag varit väldigt lugn. Men det kändes som att jag behövde ta det lugnt, för har känt mig stressad av någon konstig anledning... Så får hoppas det går över


Annars vet jag inte om jag har så mycket att säga direkt... Allt bara rullar på nu.. Och i morgon är man ledig igen, plus att det är ridning!!


Nej nu har jag inte så mycket mer att säga! Ha en trevlig kväll!!

Av madde - 1 december 2013 18:17

Denna helg har rullat på ordentligt. I lördags blev det till att putsa fönster och städa lite här hemma. Blev lite julpynt och upp med julgardinerna! Så nu är det lite julstämning här hemma. Mamma och Johan kom sedan på middag, blev tacopaj! Vidare sedan på glöggmingel med släkten. Kom hem vid 20 tiden, och slocknade nästan direkt.. Var riktigt trött plus en huvudvärk som har varit med mig hela helgen..  Men det var skönt att somna tidigt.

Så idag blev det till att äta frukost och sedan bege sig till Bålsta för att fira Melvin som blev hela 6 år! Tänk vad tiden går fort!! Han var ju nyss en liten bebis!1 hihi! Men det var kul att träffa dom igen, har ju som sagt inte träffat dom på jätte länge! Så det var på tiden =) 

Kan tillägga att det var inte så speciellt kul att köra bil idag... Bilen flög som en vante över vägen!! Så det blev till att köra sakta hem, skiter i om folk blev sura att jag körde långsamt. Men jag hade inte bråttom plus att jag ville komma hem hel!! Och nu hör man hur det bara blåser för fulla muggar där ute! Tur att man kan ligga inne och bara ta det lugnt i soffan resten av kvällen!


Känns som man har ätit lite för onyttigt denna helg, men så blir det när det är kalas och så =)

Får hoppas att man kan träna mycket denna vecka som kommer. Får bara hoppas på att min nästäppa försvinner.. Har ingen lust att bli sjuk.. 


Så denna helt har gått för  fort tycker jag. I morgon är det vardag igen, och jag jobbar 7-16.


Dagens födelsedagsbarn:


 

Jacka som han fick av mig =) 

   

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards