Alla inlägg under april 2014

Av madde - 13 april 2014 16:08

Har ni jobbat kväll igår och kort dag idag. Så slutade redan halv 2 idag. =) Blev till att åka raka vägen ut till pappa för att byta däck på bilen.. Ev så kan det vara en liten pyspunka på ena däcket.. Men vi får avvakta och se. 

Skönt att ha det bytt nu iaf. Går rätt fort att byta iaf. Efter bytet så blev det lite korvgrillning =) Och förstås mys med ena katten, eftersom att han skulle vara med ute =)


Resten av dagen blir lugn tror jag. Om jag inte får för mig att göra någonting. 

Funderar på att göra lite matlådor igen, men har inte bestämt mig om jag ska göra det idag lr i morgon. Vi får se helt enkelt. Denna vecka som kommer blir det lättare för mig att träna också. Eftersom att jag jobbar normala tider, men det bästa är ju att jag är så gott som frisk nu. Blir väl att börja med träningen lite långsamt, men bättre än ingenting alls =) 


Hoppas ni har haft en bra helg där ute, för det har jag fast jag har jobbat. Riktigt skönt att bara ha haft en kort jobbhelg =)


Av madde - 10 april 2014 20:00

Nu så börjar det likna någonting. På ridfronten iaf haha! Då jag laddade om från en dålig ridning förra veckan, så gick det på topp idag =) Så nu känns det bra igen, och bara hoppas det håller i sig nu!!

Funderar även på att ta en privatlektion, vi får se vad som händer..


Annars idag så ringde farmor och bjöd över mig på lunch. Eftersom att hon hade gjort min favvo soppa så kunde man ju inte tacka nej :P Så då blev man iaf mätt och belåten!


Annars har det bara varit en lugnt dag, eftersom att jag inte vill anstränga mig för mycket.. Än har inte hostan lagt sig, men det är betydligt mycket bättre tycker jag =) 


Imorgon får vi se vad som händer, känns kroppen okej och vädret tillåter det så får det bli en promenad. =) 

Vi tar det som det kommer, börjar med att kollar lite på tv resten av denna kväll och bara tar det lugnt!


Av madde - 9 april 2014 10:43

Har inte haft någon ork att blogga då jag jobbar.. Plus att när jag kommer hem så blir det att slänga sig på soffan eller gå raka vägen och sova. Eftersom att förkylningen inte vill ge med sig riktigt än.. Hoppas dock den ska bli bättre nu, för vill ju rida i morgon =)

Så denna vecka har det ju inte blivit någon träning heller.. Ska även byta gym så fort jag blir frisk. Så får vi se vad dom har att erbjuda. Men så fort jag är helt friskt igen, så kör jag på ordentligt igen =)

Har slarvat med shaken också, eftersom att jag blandar med mjölk så tjocknar halsen på mig ännu mer. Så lika bra att vänta tills jag är på benen igen..


Nej nu är det dags att åka och jobba. Blir ett 12-22. Sedan är jag ledig 2 dagar iaf =))


Hoppas att allt är bra med er där ute!  

Av madde - 6 april 2014 14:38

Denna helg har gått fort tycker jag. Men blir väl så när man har mycket att göra.

Började fredagen med att äta middag ute hos pappa. Mycket god middag var det, friterade räkor, bläckfisk och rostbiff med ris. =)

I går lördag kom mamma, då blev det ut till morfar och fika. Blev även en tur i lite olika affärer för att köpa saker till balkongen.. Annars blev det en lugn kväll, eftersom att mamma skulle iväg på kvällen.

Idag blev det också en tur i lite affärer. Så nu är det bara lite blommor som saknas på balkongen. Dock får det vänta ett tag, då det fortfarande är kallt att ha ute blommor.. Var även på kalas på fm.. Så nu är man hemma igen och mamma har åkt hem. Funderar på om man ska ta en promenad, lr om man ska ligga i soffan också dega.. Med tanke på att hals onten har kommit tillbaka.. Vi får se vad som händer. skulle behöva städa lite här hemma också.. Har även varit och slängt massa saker i förrådet, känns skönt att blivit av med massa skit.


Som sagt skulle behöva gå ut och gå, men med tanke på att halsen inte vill ge med sig. Vet jag inte om jag ska ta det lugnt.. För har inte lust att bli sjuk. Aja vi får se vad som händer..


Så min helg har varit fullspäckad kan man säga. Men det har varit trevligt.


Hoppas ni har haft en bra helg där ute ni också! 

Av madde - 4 april 2014 14:09

Denna dag vaknade jag tidigt, men insåg att jag ville ligga kvar i sängen. Så råkade somna om. Riktigt skönt må jag säga. Så det blev bara upp och fixa iordning sig, för att sedan hämta upp Natta-lee. Blev en fika hemma hos mig och massa prat. Alltid lika trevligt =)

Har även hunnit ut på en promenad i solen med kusinen. Träffade även 2 jobbarkompisar som var  vid hundgården. Så nu har man gjort dagens motionsrunda. Även om jag hade kunnat gått längre så blev det inte så idag. Får bli ev i morgon. 


Var ju invägning idag också. Vågen visade på - 0,4 kg. Resten av måtten var den samma som sist.. Lite märkligt eftersom att det känns som att magen har krympt. Men kanske är magsäcken som har gjort det, och då får man känslan att det är midjan som har krympt.. Aja bara fortsätta kämpa på. Ner ska jag, inga ord och inga visor här!


Nej nu ska jag försöka få i mig något, är som sagt fortfarande inte hungrig.. Men äta måste man ju. Kan ju inte ställa in kroppen på svält..


Ikväll blir det att äta middag med pappa. Så hoppas ni får en trevlig kväll där ute! 

Av madde - 3 april 2014 19:51

Skönt, nu har man 3 dagar framför sig att vila upp sig. Även om jag har fullt upp hela helgen.

Middag med pappa i morgon, på lördag kommer mamma och på söndag är det kalas. Så helgen lär nog gå fort, men ska försöka hinna med lite träning också =)


Idag har det blivit ett arbetspass på 7-16. Det rullade på, lite segt på slutet bara... Vidare till stallet, stå och putsa på Lothar är ju bara sjukt mysigt. Och har man haft en stressig dag, så kommer man ner på jorden igen så fort man kommer till stallet.  Idag gick det dock inge vidare på ridningen tycker jag.. Jag är inte nöjd... Kändes som att han inte alls ville lyssna på mig..  Antingen var det jag som inte var tillräckligt fokuserad eller så hade han en dålig dag... Lr en blandning på båda delarna.. Aja det är bara att ladda om till nästa lektion.. Kan ju inte gå bra jämt.


Har haft en riktigt dålig dag med mat idag.. Har inte alls varit hungrig.. Åt en fralla till Frukost och banan till mellanmål. Hade tänkt ta en shake till lunch, men var inte alls hungrig så fick bli en hård smörgås bara.. Och nu till middag fick det bli en fralla, då jag inte var sugen på något och var tvungen att få i mig någonting...


I morgon är det invägning. ska bli spännande att se vad resultaten visar. Bara hålla tummarna på minus :P


Ha en bra kväll där ute

Av madde - 1 april 2014 20:02

Denna dag har gått i rasande fart tycker jag! 

Gick upp relativt tidigt, diskade och fixade iordning mig. Åkte ut till pappa och byte bil, för att sedan åka till syster =)

Det blev till att äta lite lunch, för mig blev det raggmunkar och fläsk. Gotttt!!! Passade även på att åka och kolla lite affärer. Råkade få med mig leggins, en tröja, solglasögon och en ring hem! Oj vad jag älskar ringar!!!

Var även hemma hos syster och kollade hur hon hade det. Var en riktigt mysig lägenhet. =)

Tycker det är riktigt kul att hon också lägger fokus på mat och så. Så stort plus till henne <3 Det bästa rådet är att inte ge upp. Bara fortsätta kämpa, för vet att du kan!


Nu är man iaf hemma. Hade möjligheten att rida ikväll, men då jag inte riktigt hade psyke för att rida Frej så tackade jag nej. Men jag ska upp på honom för eller senare. Med tanke på att jag ska över vinna min räddsla till honom.. Vet ju att det bara sitter i mitt huvud, och att det inte är någon fara. Så jag ska bearbete det, sen ska jag upp på honom =) 


Ska även ladda om till att jobba 2 dagar nu 7-16. Får bara hoppas på att halsen blir bättre, har haft ont nu i 2 dagar. Och känner inte riktigt att jag har tid att bli sjuk nu... Så bara bita ihop och försöka bortse från det onda..


Nej nu ska jag se om kusinen vill ta en promenad med mig, innan det är dags för sängen =) Hoppas ni har haft en bra dag där ute! 


Dagens outfit

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards