Alla inlägg under mars 2016

Av madde - 29 mars 2016 19:11

Igår var det en helt fantastisk dag ute! sol och värme. Började gårdagen med att jag och sambon skulle ut och ta en promenad, men den slutade i en jogging/pw runda istället =) Hur underbart som helst, och kul när vi tränar tsm!! 

Blev sedan en sväng ut till hans far och fika.

Hem och njöt av ett glas bubbel på balkongen, även stod städning och handling på schemat! Blev en riktig mysdag =)


Idag har man jobbat igen.. Skön dag på jobbet var det iaf, inga konstigheter.

Väl hemma blev det lite middag. Och så kom överskottsenergin!!! Det verkar som att den kommer att börja igen nu!!!

Sambon bad mig att ut och springa så energin försvann, sagt och gjort! Blev en vända idag igen med jogg och pw! Riktigt skönt. Lite ömma ben sen igår, men konditionen finns där iaf. Trodde inte att jag hade sådan bra kondition, som jag verkar ha!! Promenaderna har givit lite kan man säga! 


Nu märker man att man har kommit igång med träningen ordentligt, bara att fortsätta på samma sätt nu!!

Ska bara få till maten en aning bättre. Men en sak i taget, för gör jag allt på en gång blir det bara pannkaka av allt. Tur man känner sig själv så pass bra, då man vet hur man kan lägga upp allt! 


Nej nu ska jag sätta mig i soffan tycker jag är värd det =) 

Hoppas ni har en bra dag där ute! 

Av madde - 28 mars 2016 08:59

Jobbat nu hela påsken, förutom idag då man är ledig =) Riktigt skönt! 

Helgen har rullat på, firade lite påsk hos pappa på middag. =) 

Igår när man kom hem var man trött, men lite kaffe och lite bubbel så fick man lite energi igen. Och med energi så blev det lite gjort hemma. Vi gick igenom båda våra garderober och slängde MASSA kläder. Två säckar blev det. Nu är det bara att inhandla massa nytt =) 

Idag är planen att slänga ner våra vinter kläder i förrådet, så vi blir av med dom. Även blir det fika hos svärfar mitt på dagen. Ska även hinna med ett träningspass och handla för veckan =)


Alltid har man något att göra när man är ledig. Tur sambon är ledig oxå, så man får lite hjälp! Och har vi tur är det sol hela dagen, så man kan sätta sig på balkongen och ta ett glas bubbel. =) Skulle inte sitta fel, plus en härligt slut på denna påskhelg. 


Annars är det inte så mycket annat som händer för tillfället. Får se vad veckan har att erbjuda, en massa jobba vet jag iaf.. 


Hoppas ni har haft en bra och fin helg där ute. Det har jag haft på jobbet med bästa Hanna, då vi har fått jobbat tsm hela helgen =) 

Av madde - 25 mars 2016 17:43

Påsk va de ja :P Blir inte mycket firande av det denna helg, då man arbetar. Men några middagar till olika personer hinner man med =) 

Lite tråkigt att jobba under påsken, men men bara bita ihop. Får ju stora pengar istället haha :P


Vikt resultatet denna vecka blev -+ 0 nöjd med det, så länge det inte går upp. Tycker jag har fått till en riktigt bra träning denna vecka. Bara till att fortsätta. Har dock ingen ork att träna idag, känner mig ganska trött... Men har cyklat och gått hem från jobbet, så det får duga =) 


Igår var det ridning, gick riktigt fint. Två envisa som ska samarbeta ihop.. Ja men det kan nog arta sig. Börjar redan gå mycket bättre efter bara tredje ridningen på Gilbert =) Så jag är nöjd! Bara till att fortsätta kämpa, tycker även att jag orkar mer och känner att styrkan har kommit tillbaka. Ska försöka lägga in lite mer styrketräning, så ska nog ridningen gå ännu bättre =) 


Idag blir det våfflor till middag här, var länge sedan man åt det. Ska bli riktigt smarrigt =) 

Resten av kvällen blir lugnt framför tv:n. Och så massa mys med min kära älskling <3 

Hoppas ni får en trevlig helg där ute!! 


 

Av madde - 22 mars 2016 20:17

Idag har jag fixat här hemma.. Behövdes både städas och tvättas. Men fick lite avbrott i mitt fixande då min underbara älskling kom hem på rasten. Först kafferast och sedan lunchrast =) Mysigt med sällskap när man är ledig =)

Och rent och fint blev det hemma oxå. Skönt att ha det fint när man ska jobba hela veckan nu! 


Till middag blev det wok, det vill säga att jag har några matlådor i veckan nu. Och imorgon blir det kyckling och ris, kommer då bli ytterligare matlådor. Skönt när man slipper tänka på vad man ska ha med sig till lunch =) Har en soppa på jobbet i reserv, om man skulle bli sugen på det istället eller om man glömmer lådan hemma.


Har annars varit ganska trött idag, så blev en liten power napp på em! Riktigt skönt. 

Men efter middagen blev det till att ta sig upp på dagens promenad, tog mig en sväng med stavarna. Som jag förövrigt inte har använt mig av på bra länge. Men ska börja använda dom igen nu. För här ska det tränas ordentligt =) haha! 

Har så mycket redskap hemma att använda mig av, gäller bara att man kommer ihåg att använda dom oxå. 


Nej nu blir det lite tv, innan det är dags att gå och lägga sig! Hoppas ni har haft en bra dag där ute! 

Av madde - 21 mars 2016 10:44

Denna helg har vi varit hund och husvakt. Har tillbringat helgen hemma hos syster. Sambon har fixat elen och jag har hållt på med smått och gott.. Märker att jag har sprungit upp och ner i källartrappan, har en fin träningsvärk i bakbenen haha! :P Har även blivit ett par promenader, med Wilma. Skönt att man inte tappar träningen bara för att man inte är hemma =) 


Idag laddar jag för att köra ett kvällspass, sedan ledig igen. Men sen jobbar jag 5 dagar, under hela påsken :P  Stora pengar till mig haha! 

har precis varit ute på en promenad, både skönt och inte skönt ute. Slaskigt ute efter att det snöa igår kväll...


Resten av dagen får jag se vad som händer, är lite små seg. Vi har gått upp tidigt i helgen, så är väl säkert därför..

Men ska försöka få i mig lite lunch innan jag börjar med någonting annat iaf. 

Ev. rensa lite kläder. Sambon och jag planerar att åka och handla nya kläder någon dag. Vi tycker att vi kan förnya oss lite haha =) Alltid kul att få hem lite nytt. Det vill säga att jag får ligga i med träningen fram till dess, för då blir det lite roligare att handla nytt =) 


Dags att göra lite nytta hej håå>!! 


 

Av madde - 18 mars 2016 08:46

Veckans hårda träning, visade sig på gårdagens ridning. Orkade betydligt mycket mer. Nu gäller det bara att man fortsätter med träningen, har en övning som jag fått av ridläraren som jag har gjort varje dag =) Och det märks att den gjorde nytta. Hästen gick på riktigt fint igår, små saker som man måste tänka på. Kommer nog gå vägen denna gång oxå =) 

Hade även lite sällskap med mig till stallet igår, Jenny var med och kollade. Lite insperation för att hon ska ta tag i ridningen igen =) 

Kan säga att idag har jag träningsvärk som vanligt iaf, Johanna vet hur man kör slut på en kropp iaf haha =) 


Till veckans siffror, ja till och med där har träningen visat sig =) - 0,7 kg  stod vågen på idag. Verkar gå bra nu!! Har ju tränat varje dag denna vecka, och mer kommer det bli i helgen. Kommer iaf vara ute mycket, då jag ska ner till syster =) Ska försöka lägga i lite mer styrka i träningen nästa vecka, känner att kroppen klarar av det nu efter 2 veckors vila. 


En tjej som är taggad till hundra på att både klara av att rida ordentligt och att tappa i vikt! Kanske man kan visa sig på stranden i sommar haha ;) 

Nej nu ska jag plocka lite här hemma och ta mig ut på en promenad!! 

Ha en trevlig helg där ute! 

Av madde - 17 mars 2016 13:56

Då är man långledig =) Känns riktigt skönt må jag säga. Har man massa tid att göra massa annat! 

Började dagen med att plocka här hemma. Och att tvätta.

Blev sedan en tur och handla med farmor, och göra lite annat hon behövde hjälp med. 

Väl hemma igen blev det en promenad i solen =) Riktigt skönt var det allt. Skönt nu när våren har kommit. Dock har det börjat mulna på ute nu, så det är lite tråkigt. Men men fick iaf sol på min promenad. 

Blir även ridning ikväll, mer motion till mig =) känner iaf att jag börjar komma igång ordentligt nu igen, och det är helt underbart.

Har tränat varje dag denna vecka. Och nu är det bara att fortsätta. I helgen blir det väl skogspromenader med Wilma, eftersom att vi ska vara hundvakt. Kommer bli kanon =) 


Annars är det inte mycket annat som händer. Allt lunkar på som vanligt här. Ska se vad jag ska hitta på resten av dagen, skulle behöva göra lite små saker. Men känner mig ändå seg... Kan bero på att jag har jobbat i 5 dagar nu. Plus att jag kanske inte är helt frisk än. Vissa stunder är värre än andra, men det är bara att gilla läget. Sista dagen med penicillinet idag.. Det betyder väl att man ska ta det lugnt kanske i helgen... Men svårt när man har en hund som kommer att vilja busa =)


Nej nu ska jag fortsätta fixa här hemma =) Hoppas ni har en bra dag där ute!  

Av madde - 16 mars 2016 13:35

Igår kom mamma på besök och stannade tills idag, så idag har vi tagit oss en promenad i det fina vädret. Har även varit och satt lite påskblommor på lilla mormors grav <3 Och en sväng ut till morfar och fikat =) Alltid lika fullspäckat när  hon kommer haha =) Plus att igår blev det lite vin och ost och kex. =) Och sambon gjorde en smarrig middag, köttfärsbiffar, kokt potatis och svampsås =) Mumsigt! 

Nu ska man ladda om för att jobba kväll, sedan är man ledig igen!! Ska bli riktigt skönt, så man hinner njuta lite av det fina vädret. Och i helgen ska jag även mysa med lilla Wilma =) 


Men träningen annars tycker jag annars att det går bra, har varit ute och gått varje dag. Så börjar komma igång igen, känns riktigt skönt att man gör det! Är aldrig fel när man kommer igång och kan träna igen! Dock vill jag inte riktigt ta ut mig riktigt till hundra än! Får bli nästa vecka, då blir det fullfart igen =) 


Annars händer det inte så mycket här. Allt flyter på som vanligt. Idag är det även en riktigt härlig vårdag, varmt och skönt ute! Så kanske får bli att sitta på balkongen och få lite sol innan man åker och jobbar, men egentligen borde jag väl vila lite. Har ju mina rutiner när jag jobbar kväll, för att orka jobba hela kvällen haha! Aja vi får se vad som händer. Snart dags för lite Lunch/ middag. Blir rester från igår! 


Nej dags att göra något! Hej hopp! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards