Alla inlägg den 9 augusti 2015

Av madde - 9 augusti 2015 18:38

Sista semesterdagen idag... Suck! Man vill vara ledig mycket längre!! Jaja bara att återvända till verkligheten imorgon, tur man bara jobbar kväll och sedan ledig på tisdag :D hihi! 


Idag har vi målat färdigt balkongen, blev riktigt fint. Så nu känns det fräschare där ute =)

Även har det blivit handling, och matlagning. Dags att tänka på att man ska ha matlådor igen. Fick bli köttfärssås med majspasta och sallad =) Riktigt gott blev det må jag säga!


Även har vi hedrat den unga flickan som hittades död i motionsspåret i Upplands Väsby. Tanken var att man skulle bege sig ut klockan 18 idag och springa, men vi valde att ta oss en promenad direkt efter maten på ca 4 km. Det är fruktansvärt att man inte ska kunna motionera eller vara ute utan att något ska hända!! Tragiskt är det <3 


På tal om träning så tycker jag att jag har kommit igång nu, har tränat hela veckan. Därför är det bara att fortsätta nu =) Har tänkt om lite när det gäller träningen. Det får bli mycket fokus på löpning och styrka. Det vill säga att jag inte kommer att följa boken som jag hade tänkt göra. Utan kommer att använda mig av vissa pass eller övningar ur den. Måste testa mig fram tills jag hittar det som funkar för mig. Och just nu vill man passa på att vara ute och träna, det är ju ändå sommar fortfarande :D


Alltså lägger jag i ännu en växel from i morgon =) Taggad, för har fått sambon att börja tänka i tränarbanor nu :D Mycket roligare att träna tillsammans än ensam =) Så nu kör vi, lite jävlar anamma nu!!!!!   

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards