Alla inlägg under september 2010

Av madde - 18 september 2010 10:18

God morgon eller god förmiddag =)


Skönt det är med helg då!! Har verkligen längtat. Har ju jobbat så mycket i veckan så nu är man verkligen värd att vara ledig två dagar!!!


Igår skulle jag ha gått ut och käkat med Johanna och hennes polare! Men eftersom att dem skulle komma så sent, plus att ajg var helt slut i korppen och trött så hoppade jag över de.. MEn det kommer flera chanser!

Så igår låg jag bara i soffan och kollade tv med mamma och pappa. Sen när syster kom hem så började vi ta fram saker till loppis, som mamma och hon ska stå på! Jag tänkte dra till Ikea istället ja =)  Så jag och Petrus drar dit i morgon!


Och vad ska man göra idag då?! Ajg tror det blir lugnt, ska nog bara ta dagen som den kommer. Brukar bli bäst så nästan!

Tror syster kommer hem snart, så får väl umgås lite med henne innan hon drar hem till sig igen!


Men nu ska jag dra vidare !   

LÄNGTAR!!!!!!!!!!! 

Av madde - 16 september 2010 19:28

Jaha idag kan man faktiskt säga att det har varit en helt vanlig dag...

Började med att man gick upp strax efter 6, gjorde frulle, sen cykla till jobbet! Märkte dock att jag var tvungen att cykla en annan väg.. Men men mer motion! Man måste tänka positivt! =) Sen va det bara till att jobba på hela dagen!

När man kom hem var man rätt sliten kände man!! Orka knappt göra mat, men det blev tonfisk, pasta och kesella!!  Mycket gott!  Jag hade ju tänkt att ta mig en promenad med Petra idag, men kände inte att jag orkade gå ut idag och eftersom att vädret var så ostadigt så tappa man lusten oxå!!  Men typ en halvtimme efter att jag hade snackat med Petra så gav jag mig fan på att jag skulle ut och gå!! Så det blev en PW på 40 min!!!

Så nu är man ny motionerad och duschat! OCh matlådan är klar!! Nu är det bara att krypa upp i soffan och invänta idol! Sen blir det till att sova!


OCh i morgon blir det jobb, sen ut och käka med Johanna och hennes polare från Västerås :) Blir säkert trevligt!! :)


Bild torka tror jag! !Slänger upp någon bild

  

Min underbara Smirre!!! <3<3 Tror nästan att jag ska ta hem han till mig, men det tror inte jag han vill ;) hihihi!!  

Av madde - 15 september 2010 09:23

Hallå!

Då är agerar man hemma fru ;)!! Gick som sagt upp 7 i morrse, för att tvätta! Och nu har jag sista maskinen i! Är väl klar runt 10! Sen är tvätten klar!

Har även hunnit och gjort frukost, blev havregrynsgröt med rivet äpple och kanel :)


Ska snart ställa sig mig och laga middag! eftersom att jag jobbar kväll så måste jag laga middagen redan nu! Och även måste jag laga min lunch tills i morgon!


Nähä nu ska jag fixa lite här hemma!


hej hej

Av madde - 14 september 2010 21:03

NU märker man att man har varit igång hela dagen lång!!

Med tanke på att man gick upp tidigt och att man inte kommer komma i säng förens runt 22 idag!!

Det är verkligen segt att jobba såhär sent när det inte finns någe att göra!! Just nu vill jag bara hem och krypa ner i sängen!! Dock har man ingen att krypa ner tillsammans med.....


Och i morgon måste man upp tidigt också. Eftersom att jag har tvättstuga kl 7!!!! Usch!! Men vad gör man inte för sina kära arbetskamrater när dem måste byta pass ;) hahah!! Så Petra hämnden är ljuv... ohahahaaa:D


Nej nu ska jag ta och pallra mig hemåt! Eller jag måste vänta på att klockan ska bli lite mer och att johanna kommer och hämtar mig :)


Av madde - 14 september 2010 08:48

Då var man uppe igen då! OCh har precis startat dagen med kesella, yoghurt, 2 frukter och två hårdsmörgåsar med skinka och ett glas vatten =) Så nu är man på g igen!!!

Eftersom att jag inte kunde sova och vaknade vid 7, så tyckte jag att det var lika bra att gå upp... Eller jag låg i sängen till 8 så :)


Mammsen ringde nyss och sa att chefen hade varit på jobbet och att jag skulle få gå på kurs nästa vecka!!! Så då får man sitta på Ros hela nästa vecka!! ...


Nej nu måste jag gå ut och gå, sen laga lunch och middag!! Hej hopps :D

Av madde - 13 september 2010 17:38

Nu har man bestämt mig för att börja med Alli igen! Jag tyckte det fungerade bra när jag höll på med de senaste! Okej visseligen är det dyrt men va fan! Man lever bara engång!!!  Så i morgon sätter jag igång med de! Så nu håller jag på att förbereder lite, det krävs faktiskt förberedelse, tro det eller ej! Men man måste ha koll på vad man ska äta, så man inte bara står där när det är middags dax!

Och så måste man lägga upp träningen! Men det går nog bra de här ska ni se =)


Vad har jag haft för mig annars idag då?

Jag har varit nere på stan och köpt present till Johanna. Sedan tog jag en sväng till farmor och fika.. Sen har jag bara varit hemma, stor handlat och träffat Johanna en sväng! Och nu har man precis gjort fiberpannkakor! Mycket goda faktiskt!

Hoppas på att det ska sluta regna för har verkligen spring i benen!!!!!!!!!


Har även snackat en hel del med min underbara Mimmi idag!!! Det var sjukt länge sen jag pratade med henne! Så vi hade mycket att prata om, snacka i mun på varandra!! hahaha!! Gullunge hon är!!


Så nu får ni följa mig när jag ger mig på Alli! ;) hihi!!


en bra låt nu är:

Av madde - 12 september 2010 21:45

Hej!

Har inte riktigt haft tid att bloggat nu i helgen! Har haft fullt upp hela tiden!

Började med i Fredags då jobbade man först hela dagen, sen blev det en springtur.. Sen blev det familje middag :) mycket mysigt måste jag säga!

Sen i lördags så blev det till att jobba hela dagenn sen åkte man raka vägen till Upplandsväsby för att fira kusin som fyller 14 i morgon! Grattis till honom!

Var egentligen meningen att jag skulle ha åkt och träffat johanna sen när jag kom hem från kalaset.. Men jag var så otroligt trött så jag gick och la mig och somna på engång :) skönt att få sova lite!

IDag då har man också jobbat hela dagen! Idag var det dock riktigt lugnt på jobbet! Har även jobbat med johanna så allt gick bara bra och flöt på i bra takt..

Direkt efter jobbet så åkte jag till en hemlig ort för att tilbringa kvällen tillsammans med någon! Och kvällen blev mycket trevlig och mysig =) =)


Så som ni ser så har man haft mycket för sig.. Och det har verkligen vart en ritkigt skön helg.. Även om jag har varit trött så har det fungerat :)


Och i morgon så ska man försöka tvätta lite.. Får nog gå upp till farmor eftersom att tvättstugan var full! Sen blev det lång promenad med Petrus =)

OCh i morgon fyller även bästa Johanna år!!!!


Nej nu blir det film! hej hej

Av madde - 9 september 2010 11:08

Då var redan dagens spring/ power walk runda redan avklarad!

Skönt att ha de redan gjort, så man kan hitta på andra saker resten av dagen!

Och eftersom att det är så otroligt mörka moln runt omkring här, så förvånar det mig inte om det börjar regna på eftermiddagen... Så skönt att man hann ut innan :)


NU ska jag snart hoppa in i duschen, för Johanna kommer snart så då ska vi gå ner på stan. Hon skulle låna någon bok så...


Nej har inte så mycket att skriva nu!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards