Alla inlägg under september 2010

Av madde - 8 september 2010 21:27

Då lyckades man åka vilse också =) haha!

Jag och mamma skulle ta vägen över knivsta hem idag! Och allt gick ju bra tills det börja komma korsningar med skyltarna Uppsala och Sigtuna!! Vi tänkte att vi borde ju åka mot Uppsala! Men det skulle vi ju tydligen inte!! ;) Så vi hamnade i Uppsala! Hahaha!  Men jag får väl skylla på att jag har åkt den vägen med Jonas och då har han kört, och då lägger man inte märke till vart man åker ;) hihi!

Men iaf nu är man hemma igen. 40 senare än vad man skulle ha varit annars typ!!


Vad har man nu gjort idag då?!? Jo började med att man vakna av att melvin kom in och sa hej då... Sen blev de färska frallor när syster kom hem, Sen gick vi och la oss igen och gick upp vid 12 tiden typ... Så städa vi undan lite, och sen hämtade vi lilla skit ungen!! Åkte nästan raka vägen ner till simhallen, eftersom att vi hade lovat melvin att simma! Men det var faktiskt skönt, så då kunde man ta sig några längder eftersom att det inte blev någon springtur idag :)

Annars har vi inte gjort så mycket! Vi gjorde mat! Eller jag och Crippa gjorde mat! haha!!


Nej nu ska jag sova, och komma på någe bra att göra i morgon! Är ju ledig i morgon också!

hej hej

Av madde - 8 september 2010 09:00

Skönt att man är ledig två dagar nu :)

Så en av dem dagaran spenderar jag här nere i Bålsta! Jag åkte ner redan igår, eftersom att syster var uppe och jobbade hos oss. Så då åkte jag med henne hit!

Så vi gjorde väl inte så mycket igår, käka, busa med Melvin och sen blev de ju såklart en löparrunda =) De va riktgit skönt! Sprang nästan 20 min konstant! Är nöjd!


Idag då ska vi väl troligen åka till barkaby! Behöver gå in en sväng på Ikea, sen får man se om man kollar lite på jeans. Sen när Melvin kommer hem så ska vi troligen åka till simhallen =)


Nej nu ska jag käka klart min frukost! Syster var och köpte värska frallor!

Av madde - 6 september 2010 19:58

Då har man arbetat hela dagen! Det har rullat på som vanligt så de är skönt :)


Efter jobbet så drog jag och mamma och köpte skor till mig! Eftersom att jag behövde köpa ett par nya  springskor! Så nu springer man riktigt bra ;) Va ute en sväng nyss, känndes riktigt bra. Och jag orkade springa långt också! Så konditionen kommer sakta men säkert!!! :D


Har tagit bilder nu på hur min lägenhet ser ut =) Så här har ni dem!


FÖRE!

 

  

EFTER!

 

     


Är riktigt nöjd=)  

Av madde - 5 september 2010 19:55

DÅ var man klar hemma då!!

Allt är på sin plats! Och allt blev mycket bra och snyggt också!  Är riktigt nöjd måste jag säga. De ända som är kvar är lite små saker, som lite ramar och ljuslycktor!

Får se om jag orkar sätta in bilderna idag, annars gör jag det i morgon!


I nu på eftermiddagen har jag bara hållt på här hemma, för att få allt klart! och nu är de de :) Så de belönar jag mig med att tända lite ljus och kolla på film :) Och bara ta de lugnt! Ritkgit skönt faktiskt!  Synd att man inte har någon att dela sådana här kvällar med! ... men men det kommer så småningom :)


Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

Av madde - 5 september 2010 13:53

Vilken smärta man har i kroppen! Känns jätte konstigt. Det är precis som att inte benen orkar bära upp kroppen... :( Måste vara för att jag sprang igår! Med tanke på att jag inte har sprungit sen i tisdags...Och nu när jag väl pallra mig ut blev det att man tog ut sig totalt! Usch... ont och obehagligt är det i alla fall!


Nej nu ska jag sluta klaga! Vad har jag syslat med än så länge idag då?!? Jo jag har städat bilarna, sen har jag inte gjort så mycket mer.. Rätt skönt!

Ska snart även dra hem till mig för att städa och fixa lite! Sen får man se om man tar sig en promenad oxå! tror det kan vara bra, så att musklerna blir varma och man kan stretcha dem ordentligt... så kanske man inte har lika ont i morgon!


Nej nu ska jag vila en stund! hörs senare, så kanske jag även lägger upp kort på lägenheten!

Av madde - 4 september 2010 20:45

Pallra mig faktiskt ut idag på dagen och sprang! Måste säga att det var riktigt skönt att komma ut! Orkade springa riktigt långt idag oxå, får mer och mer kondition för varje dag... Riktigt bra de måste jag säga!


Annars idag har jag bara legat i sängen och soffan! Har värkligen inte mått någe vidare idag. Har känt några dagar att jag har haft svårt att ta djupa andetag! Tror det börjar vankas en förskyldning ......

Får hoppas att det går över snart!!


nej nu ska jag bara lägga mig i sängen och dricka några glas vatten =)


Av madde - 4 september 2010 11:38

Hm.. vad ska man hitta på idag då.. har faktiskt inte en aning vad jag ska hitta på.. Funderar på om man ska ut och springa, eller i alla fall gå en runda! Har inte varit ute på 2 dagar och det känns i kroppen! tror jag börjar få överskottsenergi...Så man måste väl ta sig en runda så att man känner sig fräch eller något igen!

Har i mål att gå ner ett kg i veckan, eftersom att det är det mest rimliga att gå ner under en vecka.


Men är det någon som har lust att hitta på någe ikväll är det bara att höra av sig ;)

Av madde - 3 september 2010 23:25

Då håller även denna fredag på att gå mot sitt slut ;)

Den började med att man jobbade som vanligt! Gick faktiskt riktigt bra, allt bara flöt på så det var skönt! Sen drog jag, mamma och Jesper och käkade lunch! Riktgt gott va det, men tog dock bara en kebabrulle. Men det var så länge sen man käka de så:)

Sen när vi kom tbx från lunchen, då var det två stora tårtor på kontoret. Så då va de bara till att börja käka! Gott va de allt :)


Efter jobbet drog jag, Jesper, Jani och Sofie upp till Emelie och Tomi! Eftersom att inte jag fick vara hemma idag hos föräldrarna så var man ju tvungen att hitta på något :)Väl där uppe så satt vi och snacka lite, sen drog vi och kolla när killarna träna....Dock inte världens roligaste träning att kolla på men men!

Vi drog i alla fall och käkade på Blåan sen! Blev min efterlängtade Snitzel!! Fan vad mätt jag blev då... Och nu känner jag att jag har käkat allt för onyttigt, för magen är inte helt hundra.... :(

Efter käket blev det i alla fall att kolla fotbollen, Sverige-Ungern! 2-0 till oss!! =) bra början tycker jag!!


Aja nu är man i alla fall hemma! Så nu blir det sängen och sova! Så får man se vad som händer i morgon! Hej hopps!!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards