Alla inlägg den 17 juni 2010

Av madde - 17 juni 2010 16:59

God eftermiddag där ute!


Vaknade runt 9 tiden tror jag... Men låg i sängen till 10. As skönt att bara ligga och dra sig!

Sen fick jag något tok ryck och började röja i lägenheten, blev riktigt sugen på att göra de riktigt hemtrevligt! Men man kan inte göra allt man vill samma dag! Men har i alla fall städat hela lägenheten, längt en massa saker! Skönt att bli av med saker och ting!  Så nu börjar det se fint ut!

De ända jag är riktigt sugen på nu är att fixa i ordning balkongen, så att den bli mysig! Kanske blir att man åker någonstans i helgen och handlar på sig lite saker.. Men man får se vad som händer!


Men såklart behöver man lite mat i magen, efter att man har städat! Och tur då att syster ringde och hörde om vi skulle dra ner till centrum och käka lunch. Så det blev att ta med sig alla tomflaskor och bege sig ner till centrum!

Det blev till att äta bakadpotatis med skagenröra, helt godkänt!


Sen tog vi en tripp runt i centrum också, det är farligt att släppa mig lös i affärer. Hitta en väska det första jag gjorde, för 100 kr!! Varför inte tyckte ja?!?!

Sen blev de en vas också så man kan sätta blommor man får av sin stora kärlek ;) hihihi!!

Efter att vi hade handlat lite drog vi och hämta Melvin. Han blev riktigt glad när han hörde att han skulle få cykla hem, men först blev det en sväng förbi Camilla. Då Melvin skulle få leka av sig med Vincent. Så gulliga dom där två!


Och nu är man hemma igen, precis hängt den sista tvätten och duschat... Så nu väntar jag på att Stefan ska komma hem, så vi kan handla något att äta och hyra film =) blir en mys kväll idag igen hör jag !!! Me like!!


  

Melvin =)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<<
Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards