Alla inlägg under februari 2015

Av madde - 27 februari 2015 09:41

Idag ska min kropp få vila från träningen, tror den behöver det för att hitta rätt balans igen. 

Har lite små träningsvärk i vaderna idag. troligen kommer det från hoppningen igår kväll.

Måste säga att det gick sjukt bra på ridningen igår. Det var perfekt kan man nästan säga. Vi flög över hindret och det var spikraka ridningar innan och efter hindret. Precis så det skulle vara =) Är mer än nöjd med gårdagens ridtur. Tror även att jag orkar hålla mig i rätt position, med tanke på träningen här hemma. Det är riktigt kul när det går bra =)


Har lite resultat att redovisa. Men trodde dom kunde vara bättre. Men har för mig att min kropp är lite seg när det gäller mått och vikt.. Men det är lite irriterande eftersom att man tränar och äter så pass bra, tycker man att det ska komma lite bättre resultat. Tog ett nytt start datum som är den 19/1-2015. Tyckte att det var dags att göra allt från start igen. 


Resultaten är från den 19/1 tills idag 27/2


Vikt: - 1,2 kg

Bröst: - 2,7 cm

Navel: -1,5 cm

Midja: - 2 cm

Lår: -0 cm

Arm: - 0 cm

Hals: - 1 cm


Som sagt inga stora siffror, men det är alltid något. Tänkte att jag ska försöka lägga ut en sådant resultat varje månad. Nu var det ett väldigt långt glapp. Men ska bättra mig. Och då får det bli att jag enbart lägger ut vikten varje vecka.

tror jag skulle behöva hitta en ännu bättre balans mellan allt. Får se vad jag hittar på, vill inte heller hålla på att mixtra för mycket. För känner ändå att jag mår bra av detta upplägg. Tror jag fortsätter med detta en stund till och hoppas på att kroppen ställer om sig bättre, och det blir fler minus på vågen =) Man måste ju trots allt ge kroppen en chans =) 


Hoppas ni får en bra fredag och trevlig helg, själv så blir det jobb för hela slanten!!

Av madde - 26 februari 2015 08:13

Eftersom att jag inte kunde somna efter att sambon hade åkt och jobbat, fick det bli att gå upp.

Har då fått mig ett träningspass nu på morgonen. Blev lite övningar här hemma som fick avsluta med en promenad på 20 minuter. Blev att ta vara på soluppgången =) Man får riktigt bra med energi så tidigt på morgonen. 

Sitter just nu och avnjuter en kopp kaffe innan jag ska hoppa in i duschen.


Resten av dagen blir att åka och handla lite snabbt med farmor, för att sedan sätta sig och plugga igen.

plus att jag ska vila mina onda ben, som har fått en rejäl träningsvärk som heter duga!! Kan knappt gå känns det som haha... Men det är bara att gilla läget. Ska bara orka rida idag, sen är det en träningsfri fredag. Det behöver nog min kropp nu. 


Jaha om man ska hoppa in i duschen nu, och göra sig i ordning.


Bjuder på bilder från morgonens promenad =) 

   

Av madde - 25 februari 2015 19:26

Dagen fick börja vid 9 framför datorn, för att plugga. Där har jag suttit fram till 16 idag... Har haft ett bra plugg huvud idag, så har kommit bra långt. Känns riktigt skönt! Men man måste ta lite pauser ibland, för att inte få ont i kroppen och ögonen. Och inte bli trött i huvudet såklart! 

Mina pauser fick bli i samband med lunchen och en 30 min promenad i solen =) Helt underbart, riktiga vårkänslor i kroppen =) Härligt härligt! 

Väl inne igen, fick det bli att fortsätta plugga. Som sagt har jag kommit en bra bil idag, bara att fortsätta i morgon. Fick bli att ta en till paus på em, som fick bestå av 20 min rodd. 

Alltså träningen idag har varit konditions inriktad. Men har en sjuk träningsvärk i benen efter gårdagens cirkelträning. 

Dock är det skönt, eftersom att det känns att man har gjort någon nytta =)


Imorgon blir det nästan samma dag som idag. Plugga och träna. Ska hinna med att handla med farmor, sen blir det att rida på kvällen =) 


Nej nu ska jag tillbringa lite tid med min kära sambo! 

Hoppas ni har haft en bra dag, och att ni också har haft sol =) 

Av madde - 24 februari 2015 19:29

Verkar som att min energi har kommit tillbaka igen, har känt mig lite trött det senaste dagarna. Men nu känns det som att man har energi igen. 

Denna dag har jag tillbringat på jobbet! Har varit en skön dag, solen har kommit fram några gånger =)

Väl hemma blev det en promenad och sedan cirkelträning. Känner att benen är bra möra nu =) Men det är det allt värt! Haha! I morgon får det bli kondition. Ska tydligen bli varmare i morgon, och då vill man ju träna ute :D 

Dock kommer mina 2 lediga dagar bestå av plugg AB!! Har en hel del att göra. Tänkte försöka plugga så mycket som möjligt denna vecka, för att kunna ta det lugnt nästa vecka =) Gäller att man lägger upp det ordentligt. Funderar på om man ska lägga upp någon sorts plan på vad man bör hinna med varje dag. Vi får se vad jag hittar på. Pluggas ska det iaf =)


Idag har maten gått riktigt bra också. Blev dock 2 smörgåsar med ost och kaffe till frukost, äpple till mellanmål på fm, köttfärsbiffar och bulgursallad med pepparsås . Och till middag blev det omelett med skinka, tomat och sallad Och en klick tzatziki. Nöjd med det idag =) Imorgon är tanken att det blir lite smoothie och shakes. Ev. blir det någon mer slags middag till kvällen! Men det får jag planera efter hand i morgon. Annars blir det nog samma som idag.


Dags att fortsätta med lite saker här hemma, men har faktiskt varit duktig och tagit lite bilder idag =)


En dag på jobbet =) 

 

Dagens middag =) 

   

Av madde - 23 februari 2015 18:57

Här har man varit ledig hela helgen, och tror att man ska vara pigg idag. Det är ju ändå måndag! Men nej då, vi är två riktiga tröttmössor som är här hemma.... Det har med andra ord inte blivit någon träning...

Tanken var också att vi skulle ta en promenad senare ikväll, bara för att komma ut. Men nu regnar det där ute, blir nog till att hoppa det också!  Dock körde vi hårda pass igår, kanske man är värd en vilodag idag. Får ta igen det i morgon istället.


Men annars tycker jag att maten har gått bra idag. Blev smoothie till frukost med hallon och jordgubbar. Till lunch blev det schnitzel, bulgursallad och pepparsås. Mellanmål bestod av ett äpple. Dock blev det väl inte så nyttigt till middag då vi åt vårrullar. Skyller på att vi är så trötta att vi inte orkade göra något annat.. Om man nu får skylla på det! Aja vi får ta tag i allt i morgon igen! 


Har även hunnit med att läst lite i skolboken. Måste försöka ligga i fas, är ju som sagt inte långt kvar nu. På onsdag och torsdag blir det enbart plugg hela dagarna. För att man ska kunna få det lite lugnt från och med nästa vecka! Kommer kännas som rena semestern när jag väl är klar med skolan. Kommer ha mycket tid till annat, ska bli riktigt skönt må jag säga! 


Nej nu ska jag vara lite social med min kära sambo <3 

Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 

Av madde - 22 februari 2015 11:24

Idag har jag tillbringat 8 fantastiska månader med min älskade Patrik <3 Finaste sambon man kan tänka sig, som finns i vårt och torrt =) Blir dock inget direkt firande idag, då schemat är fullspäckat iaf för våran del.


Har pluggat en del nu på morgonen, eftersom att det är inlämningsdag i morgon... Känner mig så gott som klar med den... Ska fin slipa på den nu bara. Har även kollat igenom vilka uppgifter jag har kvar att göra, och det var en ganska lång lista. Ska försöka beta av den idag också! För snart är kursen slut, lika bra att ligga i nu.. Har exakt en månad kvar att plugga på. Hoppas den tiden går fort =)


Har inte bara pluggat på morgon kvisten, utan det har blivit ett tufft träningspass också! Blev rodd och en del styrkeövningar. Kroppen fick jobba hårt. Kännas riktigt skönt efteråt =) Tanken är att lägga i en högre växel nu. Nu är det ingen återvändo, bara att kämpa på!!! Motivationen behöver dock stärkas en aning. Men det är nog inga problem hoppas jag på. 


Nu väntar vi på att få fika gäster, pappa och Sussi. Sen tar vi en sväng till Patriks mamma och fikar. 

Och emellan ska jag hinna plugga, plus att vi ska göra lite mat. Idag står det pannbiffar med bulgur och sallad på schemat =) Mumsigt! 


Hoppas ni får en trevlig söndag, i morgon börjar en ny vecka och nya möjligheter :D 

Av madde - 20 februari 2015 16:59

Skönt med helg =) Även om man är ledig med jobbet, blir det inte att man får vara helt ledig. För plugga måste man också hinna med.  Och träning förstås :D


Igår kom mamma på besök och kollade när jag red. Som för övrigt gick riktigt bra! Hoppas att det går bra nästa vecka, för då är det hoppning. Man känner att man tränar nu iaf, för orkar hålla upp Teddy mer och mer. Blir vid andra ord starkare och starkare i kroppen =) Och bättre ska det bli!! 

Eftersom att jag enbart jobbade halvdag, mötte jag upp mamma på stan för att äta lite lunch. Mysigt det <3 blir ju inte så ofta man träffar henne. Så lika mysigt när hon kommer på besök :)


När både jag och Sambon kom hem fick det bli storstädning här hemma, och handling inför helgen. Det blir lite träning nu, måste testa roddmaskinen :D Sedan blir det nog lugnt resten av kvällen, får se om jag pluggar något mer. Har suttit och gjort det medan Patrik har tränat!  Men ska försöka få i oss lite mat också =) Kan vara en bra idé. Och så får det bli ett glas vin, eftersom att jag är nöjd med veckans träning =) 


Annars så händer det inte så mycket. Hoppas ni får en trevlig helg där ute =) 


Jag och Teddy igår =) 

 

Av madde - 18 februari 2015 08:25

Just nu händer det inte så mycket. Blir plugg och träning. Och försöka komma på goda men nyttiga saker att äta =) Alltid svårt att komma på vad man ska äta om dagarna :P Men men man får försöka lösa det. Känns som det blir mycket samma samma. Även om vi försöker leta efter recept.


Idag jobbar jag kväll börjar 12-22.. Ska försöka hinna med träning och ev lite plugg innan jag börjar jobba. Lockar kanske inte att gå ut och gå eftersom att det blåser på bra där ute. fick just ett samtal om att roddmaskinen kommer nu på fm. Får nog bli att jag är inne om jag inte springer ut nu :D


Försökerr även få i mig lite frukost, blev en schake idag, har testat att blanda mina två sorter. Hallon och choklad. Och det blev faktiskt riktigt gott =) 


Nej nu får jag väl sätta igång så jag hinner med denna dag =) hej hopp =) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards