Alla inlägg den 23 februari 2015

Av madde - 23 februari 2015 18:57

Här har man varit ledig hela helgen, och tror att man ska vara pigg idag. Det är ju ändå måndag! Men nej då, vi är två riktiga tröttmössor som är här hemma.... Det har med andra ord inte blivit någon träning...

Tanken var också att vi skulle ta en promenad senare ikväll, bara för att komma ut. Men nu regnar det där ute, blir nog till att hoppa det också!  Dock körde vi hårda pass igår, kanske man är värd en vilodag idag. Får ta igen det i morgon istället.


Men annars tycker jag att maten har gått bra idag. Blev smoothie till frukost med hallon och jordgubbar. Till lunch blev det schnitzel, bulgursallad och pepparsås. Mellanmål bestod av ett äpple. Dock blev det väl inte så nyttigt till middag då vi åt vårrullar. Skyller på att vi är så trötta att vi inte orkade göra något annat.. Om man nu får skylla på det! Aja vi får ta tag i allt i morgon igen! 


Har även hunnit med att läst lite i skolboken. Måste försöka ligga i fas, är ju som sagt inte långt kvar nu. På onsdag och torsdag blir det enbart plugg hela dagarna. För att man ska kunna få det lite lugnt från och med nästa vecka! Kommer kännas som rena semestern när jag väl är klar med skolan. Kommer ha mycket tid till annat, ska bli riktigt skönt må jag säga! 


Nej nu ska jag vara lite social med min kära sambo <3 

Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards