Alla inlägg den 7 februari 2015

Av madde - 7 februari 2015 13:19

Igår blev det en riktigt mysig fredag. Började dock med att jag var tvungen att plugga, men sen en paus i det hela och åkte ner på stan =) Införskaffade mig 2 nya tröjor och ett par leggings. Alltid kul med nya kläder =) 


Blev senare en dejt med min kära sambo. Först bowlade vi med hans mamma. Jag var bra till en början, men sedan orkade inte kroppen längre. Har nämligen fått en urinvägsinfektion, så är lite seg av mig. Men bästa var att Patrik blev lite små rädd att jag var bättre på bowling än vad han trodde mohaha =) Synd bara att jag inte var helt hundra...

Iaf så blev det att hans mamma fick köra ner oss till Ett glas. Där blev det 3 rätters. Scampi som låg i en het sås till det var det aioli och vitlöksbröd. Blev pepparbiff och klyftpotatis till varmrätt och vit chokladmosse med rabarber och jordgubbar =) Riktigt gott var det allt ;)  Det vill säga att vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans, som avslutades med film hemma =) <3 <3


Idag har det annars varit en lite slapp morgon, då jag var riktigt trött. Men nu har jag börjat komma igång. Har nu pluggat en hel del, ska väl försöka plugga lite till. Men har fått hjärnsläpp. Det är lika bra att lägga ner så länge och vänta på att jag kommer på något vettigt att skriva igen. 


Kanske blir att man ska försöka ta sig en promenad och ev  köra lite övningar här hemma. Vi tar det som det kommer. Nyss vräkte det ner snö här, hoppas det inte kommer mer bara!!


Hoppas ni har en bra lördag! 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards