Alla inlägg under juni 2010

Av madde - 20 juni 2010 11:59

Detta är min sista lediga dag innan jag börja jobba helt och hållet....

Känner mig inte alls taggad, eftersom att jag kanske är ledig en dag i veckan... Ja vad gör man inte, jag måste ju ha pengar för att klara av att leva..

Men för att man inte ska fastna i det trista så har jag faktiskt 5 dagar semester :D Vecka 28, då har jag min semester. Och det ska bli otroligt skönt måste jag ta och tala om!! Men vad ska man hitta på då?!?! Någon som har något förslag på vad man kan göra?!?!


Så vad ska man då hitta på denna sista dag? Har redan varit ner med båten och kollat så att den funkat, men de gjorde den ju inte, så vi har bytt motor!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Blir väl till att klippa gräset tror jag ;) Så att man får lite solsken på sig...

Sen blir det till att åka hem tills sig.. Med tanke på att jag ska jobba hela veckan, så tycker jag att de är skönare att sova där, så att man inte behöver gå upp så tidigt!!

Även ikväll ska jag och Johanna hitta på något att göra, får se om vi drar ner på g och tar oss något gott och dricka! Båda jobbar ju i morgon.... men men det ska nog ordna sig!


Nähä ska man gå ut en stund nu då!

Btw så får jag inte träffa min pojke förens veckan efter midsommar ... :S

hej hopps

Av madde - 19 juni 2010 22:36

Har haft en mycket trevlig kväll hemma hos familjen Björklund!

Det blev revbenspjäll, någon korv och lammkött och färst potatissallad till middag :) Det var mycket gott!!


Efter att vi hade käkat fick jag och min "lille syster" Sophie något ryck och gjorde chockladbollar. Det var mycket gott, var länge sen man gjorde sådana! Kul att göra något och inte bara sitta ner hela tiden..


Sen blev det till att kolla på kunga bröllopet när dem käkade.. Va väl inte så himla kul att kolla på, men men vad gör man inte ibland :)


Juste hoppade på en sådanan där stor stutsmatta! usch vad länge sen det var man stutsade på en sådan, man kände att man hade dålig kondition också... Usch!! Det är nog dags att börja träna på allvar IGEN!!!! Det är väl bara till att sätta igång på måndag, så att det händer något... Men behöver nog någon som ger mig en spark i baken....!!!


Nähä vad ska man nu hitta på?!?!? Sova??? Kanske!


  

"Lillesyster" Sophie och Jag!  (Tärnor på systers bröllop)




Av madde - 19 juni 2010 17:09

Nu har man varit riktigt duktig måste jag få säga!

Har städat hela övervåningen, med de menar jag att jag har dammat, dammsugit, torkat golv och plockat undan en massa saker... Så nu är det snyggt och frächt igen :)  Är riktigt nöjd faktiskt!!! Nästan så att man ska gotta sig med en cider.. :S aja får se om det blir någon!...


Sen har jag även varit inne i norrtälje en sväng för att köpa en Harry Boy till pappa.. SÅ hoppas att det är stor vinsten. Men sådan tur kan man väl inte ha...


När jag kom hem därifrån så blev de till att klippa gräset i alla fall.. så att man fick lite motion och lite solsken på sig :) Skadar ju aldrig! Lär ju inte ha någon tid att sola nu när jag börjar jobba.... Får hoppas att dem få dagarna jag är ledig, att det är mycket sol då =) 

Usch nu längtade man ju ut på sjön!. Ligga på en klippa och bara steka, låter inte helt fel väl?!?!


Nähä göra iordning sig tills man ska på middag då kanske ....


  

En varm sommarkväll 2008!


  

Blir middag hos denna familj ikväll =)  

Av madde - 19 juni 2010 11:12

Då var man ledig hela helgen, hur skönt är inte de?!?!

Jo det är riktigt skönt ska jag få be att få tala om :)

Eftersom att jag från och med på Måndag börjar jobba heltid under 9 veckors tid, så är det skönt att man bara kan få ta de lugnt helgen innan man börjar :)


Så idag ska jag hålla på att städa här hemma hos päronen, ska fixa på övervåningen! Har fått något tokryck igen!!!

Sen har jag kommit på att jag ska fixa hemma hos mig någon dag också, för vill göra det fint ute på balkongen och sådant! Men får se vad man hittar på!


Jag kom nyss på att jag inte har sätt skymten av mina små vilddjur! Vid andra ord mina katter.... Man kanske borde kolla lite vart dem håller hus?!?!? Ja de är nog bäst de!!


Ikväll ska vi på middag hos familjen Björklund och planera midsommar!  Det blir nog skoja.. Får se om min pojke ska vara med mig på midsommar eller inte! Killar och bestämma sig...


Nej fortsätta städa nu!


  

Tiger och Smirre <3 

Av madde - 18 juni 2010 10:56

Då var man påväg hem från sin älskling!

Har redan åkt en timme så har en timme kvar nu, innan jag kommer till Norrtälje... Jag hade i alla fall tur som slapp gå upp till tåget idag, Roffe kom och skjusa mig! Tack så mycket!! Så åkte ifrån Bålsta 09.40 Så är väl hemma vid 12 tiden kanske.. Så blir det till att käka något, sen dra till jobbet. Börjar 14.30 till 22 idag! Hoppas det blir en lugn och skön dag/ kväll! 


Inte mycket annat som händer inte!

Åker hem till mamma och pappa och sover sen, så att jag kan få sovmorgon!! Skönt!!!


Tjohej

Av madde - 17 juni 2010 16:59

God eftermiddag där ute!


Vaknade runt 9 tiden tror jag... Men låg i sängen till 10. As skönt att bara ligga och dra sig!

Sen fick jag något tok ryck och började röja i lägenheten, blev riktigt sugen på att göra de riktigt hemtrevligt! Men man kan inte göra allt man vill samma dag! Men har i alla fall städat hela lägenheten, längt en massa saker! Skönt att bli av med saker och ting!  Så nu börjar det se fint ut!

De ända jag är riktigt sugen på nu är att fixa i ordning balkongen, så att den bli mysig! Kanske blir att man åker någonstans i helgen och handlar på sig lite saker.. Men man får se vad som händer!


Men såklart behöver man lite mat i magen, efter att man har städat! Och tur då att syster ringde och hörde om vi skulle dra ner till centrum och käka lunch. Så det blev att ta med sig alla tomflaskor och bege sig ner till centrum!

Det blev till att äta bakadpotatis med skagenröra, helt godkänt!


Sen tog vi en tripp runt i centrum också, det är farligt att släppa mig lös i affärer. Hitta en väska det första jag gjorde, för 100 kr!! Varför inte tyckte ja?!?!

Sen blev de en vas också så man kan sätta blommor man får av sin stora kärlek ;) hihihi!!

Efter att vi hade handlat lite drog vi och hämta Melvin. Han blev riktigt glad när han hörde att han skulle få cykla hem, men först blev det en sväng förbi Camilla. Då Melvin skulle få leka av sig med Vincent. Så gulliga dom där två!


Och nu är man hemma igen, precis hängt den sista tvätten och duschat... Så nu väntar jag på att Stefan ska komma hem, så vi kan handla något att äta och hyra film =) blir en mys kväll idag igen hör jag !!! Me like!!


  

Melvin =)

Av madde - 16 juni 2010 20:32

Helt skön dag idag!

När Melvin kom hem blev det full rulle. Det blev till att bada i hans pool, skönt att svalka sig i alla fall! Men det var ju inte bara att lägga sig i poolen utan vi var tvugna att fylla på lite mer vatten. Men det gick väl inte så bra eftersom att jag satte slangen åt fel håll och när trycket kom från vattnet så blev det sådant trycke att slangen hoppa ur munstycket, så det spruta vatten över hela golvet kan man säga :D hahahaha!!! det blev blöttt!!!

Sen blev de till att busa i poolen, stefan kom även förbi och höll oss sällskap!

Men vi åkte iväg sen till hans farmor eftersom att hon hade gjort mat till Stefan, då han var snäll och hjälpte henne och flytta lite saker!  Och maten var riktigt god!!  Så nu har han mat så de räcker och blir över!! hihihi!


Vi drog hem sen direkt efter att vi hade hämtat maten, eftersom att vi var hungriga. Hyrde även Twilight! Den var riktigt bra måste jag säga! Ska nog passa på att hyra 2:an också... Måste bara få tiden att räcka till!!


Nej nu ska jag hitta på något annat! Hej hopp!!

Av madde - 16 juni 2010 12:30

Hej där!


Har inte haft tid att skriva något, har jobbat och så!

Igår jobba jag tillsammans med Jesper!! shit han vet hur man pratar i alla fall.. Skratta nog hela dagen kan man säga :) Toppen!!! Blev en heldag i går på jobbet,

sen direkt hem och packa. Sen satte jag mig på bussen för att åka till Gillinge där älsklingen hämtade mig! Vi bestämde oss för att gå på bio.. Vi såg kommissarie Späck! sen va väl så där.. trodde att den skulle vara bättre faktiskt, men men!

Sen blev de till att åka hem och sova, för klockan var väl strax efter 9 när vi kom hem, blev en film i sängen, men den va inte helt hundra den heller... eller så va de så att jag inte orkade kolla på en film :)


Idag då så ringde syster och väckte mig, hon sa att crippa skulle komma förbi och hämta mig.. Så det var bara att stiga upp det!

Så när jag kom upp till syster så blev de frukost med ägg och bacon. Muma!

sen drog jag ut en solstol på gräset och la mig där, hur skönt var inte det då??!?!?! Semesterfirare kan man säga!!! :D


Så nu ska vi snart åka och hämta hem Melvin, så man får leka lite med honom! Sen Ska jag och Stefan åka till hans farmor och farfar för att hämta någon mat!!


Nej nu ska syster ha datorn! Hej hopp

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<<
Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards