Alla inlägg under juni 2010

Av madde - 14 juni 2010 09:04

Hej där ute!


Idag kan man säga så här att mina dagar kan se ut ungefär så här nu förtiden, eftersom att jag inte längre har någon skola att gå tillbaka till!! Och att slippa skolan det är så otroligt skönt!!!!


Så idag ska man åka in till Norrtälje och göra lite ärenden, sen blir det till att jobba! 13-22.. Jobbar i alla fall kvällen tillsammans med Johanna. Så det kommer antagligen bli as bra, brukar bli det iaf =D


Sen hoppas jag har chefen hör av sig i veckan ,eftersom att hon lovade de... Hoppas att det leder till något riktigt bra! Och att lönen blir högre!!!


Nej men nu ska jag fixa mig, så kanske hörs senare....

Av madde - 13 juni 2010 18:06

Kärleken till min Stefan är obeskrivbar!

Han gör mig till den lyckligaste personen på denna jord!

Han är helt enkelt det bästa som hänt mig!!

För alltid du och jag min älskling!


Älskar dig så otroligt mycket<3


  

( Jag ser helt muppad ut, men de bjuder jag på!!)

Puss på min sötnos!!!

Av madde - 13 juni 2010 12:11

Hallå..


Då har man varit duktig nu på morgonen och ryckt in och arbetat.. Vad gör man inte för lite pengar, men dem va i alla fall snälla och ringde mig som sista person, eftersom att dem antog att jag skulle vara trött efter allt student firande och så., men det gjorde inte så mycket att jobba lite, med tanke på att det bara var mellan 7.30- 12!  Och inte hade man så mycket att göra på jobbet heller....


Men nu sitter man hemma i soffan och bara har det bra, tror jag inte kommer att göra så många knop idag... Tycker jag är värd lite vila innan man börjar jobba ordentligt igen.... Så det blir en film dag idag, med tanke på att det inte är så vackert väder heller :)


Juste igår kväll var jag ju med Sanne, vi spela lite spel, käka smörgåstårta och glass och jordgubbar. Va ute  lite med hunden och sen kolla vi lite film. Så det var en lugn och skön kväll :)


Nej nu ska jag vila mig en stund, hörs senare!

Av madde - 12 juni 2010 13:14

För jag har tagit studenten ,för jag har tagit studenten, för jag har tagit studddeeeennnnttttteeeennnn, Fy fan vad jag är bra!!!!!!!!!


Gud vad skönt det känns att slippa skolan nu!! Nu är man verkligen med i vuxen livet. Hur skönt som hellst... Nu har man inget att luta sig mot längre, så man har tur som börjar att jobba redan på Måndag =)


Igår satt vi då först hemma hos mig och drog en champangegrukost, sen tog vi en taxi upp till skolan, där det var valigt frukost och sedan var det musik i aulan. Sen var det betygs utdelning, fick helt nöjda betyg :) Ska inte klaga!!!

Sen  kom utspringet, fy fan vilken härlig känsla!! Synd att det regnade men men va fan, de gör inget!! Sen blev det flakåkning, grymt kul!


Blev till att åka hem sen och öppna paket. Jag fick ett guld armband, dammsugare,ljuslyckta, pengar, silverarmband, En guldring, presentkort, badhandduk.. sen kommer jag inte ihåg.


Senare på kvällen blev det till att dra till MObergs, var inte ett dugg taggad.. men men vad gör man inte för sina vänner...Men det var inte direkt roligt på Mobergs, trodde det skulle vara mer folk och så.. men nej.. Och inte någon direkt bra musik spela dem heller... men men!!

Kom iaf hem vid 3.. Så lite små trött idag!


Nej nu ska jag vänta på att Sanne ska komma, så att vi kan hitta på något att göra, men vad vet jag inte än :)


  

Jag på studenten!!!


Av madde - 10 juni 2010 14:50

Hej där ute!


gårdagens utekväll var helt underbar, den var riktigt lyckad måste jag säga. Bara massa vänner runt omkring sig! Vi startade hemma hos mig, men lite dricka och så, sen körde vi lite charader ( lr hur de stavas)! Måste bara tillägga att jag var bäst på att gissa, vet inte hur det kom sig men de va ju bra att någon kunde gissa i alla fall. .. Sen efter 22 drog vi ner till Trädgårn där vi mötte upp Pontus och Fredrik. Sen va de bara att sätta igång att ha kul, och att snacka med allt folk som man kände. Det var som sagt en riktigt lyckad kväll. orkar inte ta alla detaljer. dem får ni fråga om.. Men måste säga att bästa Johanna va ute också, och hennes pojkvän var så snäll och bjöd på shot och cider! Me like!!


Gjorde sällskap med Johanna och Andreas hemma sen, så var väl hemma runt 01.30 Och då va man lite vinglig ;) hihih men de va de värt.

Så idag mår man prima ;) lr inte!!! Låg i sängen med en chips skål till 12. sen var jag tvungen att hämta bilen som va på verkstan. Så fick gå dit som tg en halv timme att gå... Sen hem och packa ihop saker och sen återvända hem till päronen. Där jag är nu. Så har legat i solen och stekt ett tag, men var tvungen att gå in blir ju så varmt efter ett tag!


Ska väl snart åka in till Norrtälje igen, sen senare ikväll så kommer min underbara älskling! Så då slipper man sova själv i natt. Hatar att sova själv, vill ha min sötnos brevid ig varje natt!


Nej nu ska jag gå vidare, tjo hej!!

Av madde - 9 juni 2010 15:45

Då har man tagit studentfotot! Så nu är det bara vänta och hoppas på att det kommer att se bra ut :) bara till att hålla tummarna.... Efter att vi va klara med fotograferingen så har vi bara suttit i korridoren-... As tråkigt, men det var väntan på att gå på studentlunch som var kl 13.


Men vid 12 så skulle båda klasserna snacka me rektorn, så då fick vi något att göra. Så skönt det i alla falla.. bättre än att bara sitta och Tråka :S.


Klockan blev i alla fall 13, då blev det först toastskagen, sen rostbiff med potatissallad, och till efterrätt blev det chokladpudding. jag tyckte iaf att det var riktig god mat :) Så nu är man mätt och belåten.

Det var ju lite underhållning under lunchen, lite tal och sång och så.. lite lång tråkiga tal, men men sådant man får stå ut med tyvärr!!

Men kan man tänka sig att de där var den allra sista lunchen på Roden skolan som jag kommer att käka! Kommer alldrig mer äta där, så UNDERBART!!!!!!!!


Och nu är man hemma, så nu blir det bara till att vänta tilsl Ewe, Jossan och Helmer kommer hit, så att vi kan börja dricka, för ikväll ska man ut och göra Norrtälje osäkert :D Kommer bli riktigt kul :D


Av madde - 8 juni 2010 21:02

Då börjar dagen lida mot sitt slut, och jag har bara tagit det lugnt hela kvällen!

städat iordning en del och diskat, så nu kan man börja använda glasen igen!

Sen har jag sköljt upp lite saker som jag ska använda i morgon, så känner mig rätt så duktig ändå =)


Annars har jag bara legat i soffan, skönt att bara ta de lugnt också.


Ska bara platta håret nu, så att det är bra tills i morgon då det är fotografering i skolan. Sen ska jag krypa ner i sängen och slumra in.


Men har börjat konstaterat att det är väldigt ensamt här hemma, skulle vilja ha en hund eller katt här hos mig, så att jag får lite sällskap. Viserligen så har jag en katt hemma hos mamma och pappa, men han vill ju vara ute inte instängd i en lägenhet.

Sen saknar jag min lilla älskling som är långt ifrån mig.. Skulle vara så mysigt om man kunde få sova brevid honom varje natt än att få sova själv. Och att ha någon att komma hem till skulle inte heller vara helt fel... Men men det där får tiden avgöra..

Av madde - 8 juni 2010 17:15

Hej där ute!


Då har man varit igång hela dagen, har jobbat och slitit... Eller ja slitit har jag väl inte gjort, eftersom att jag knappt hade något att göra, men då hade man tid att göra lite saker på kontoret =)

Har väl inte hänt så mycket på jobbet, bara att jag var nära på att skriva till en av mina jobbarkompisar... gud så arg jag var!!! Men man får ta ett djupt andetag och jobba vidare!! usch säger jag bara..


Efter jobbet så drog jag direkt ner på stan för att köpa present åt Ewe, eftersom att hon fyller år på fredag men vi ska fira henne i morgon! Då alla tar studenten på fredag så blir de inte något ordentligt firande för hennes födelsedag :) Så det blir lite mat och så i morgon. Blir nog trevligt, hoppas på fint väder bara!


Nu ska jag snart sätta igång med att diska... Eftersom att jag har lånat ut min lägenhet i helgen till syster och syrrans mans och bröder... och jag vet inte om do aldrig har hållt i en diskborste förut... men men! Får hämnas någon dag!


Nej nu ska jag ta tag i lägenheten, sen ska jag lägga mig på soffan och ha de bra!!


hej hej!!



Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<<
Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards