Alla inlägg den 12 april 2012

Av madde - 12 april 2012 18:43

Hej där!

Då har man klarat av denna dag också! Har haft fullt upp hela dagen idag faktiskt, så inte undra på att jag har ont i huvudet haha!!

Började som vanligt med att jag vaknade vid 7.... men tack och lov så somnade jag om ;)

Så gick upp vid 9 och åt frukost och tog det lugnt! Blev en sväng till halsläkaren också.. Alltid lika kul att bli bedövad i näsan så att man inte känner något haha!! Men dom hittade iaf inget.. Så vi beslutade att om jag fortsätter och tränar som jag gör så kommer det ev att försvinna. Så nu är det bara att hålla tummarna att det försvinner. Med tanke på att det kan trycka på ifrån mitt fett på halsen och även så har jag ju en liten glipa i magmunnen som trycks på av magfettet.. Så försvinner lite av det så kan det nog bli prima det här haha ;)


Men nog om det, driekt efter att ha varit hos läkaren så blev det hem och byta om! Bli inte chockade nu men jag och Jessica tog oss en springtur!! haha ;) Det var riktigt skönt, men också riktigt jobbigt! Tror det blev så att vi sprang ca 2 km och gick 3 km. Vi kombinerade springning med gång!

Eftersom att vi hade varit så duktiga så blev det frukost/ lunch hemma hos mig sedan =) Lite mysigt sådär när det dugga där ute haha!!


Ingen vila blev det när Jessica åkte hem iaf, gick raka vägen upp till min värd för att hämta min tvättstugenyckel! Så nu kan jag tvätta :) Ska passa på att göra det nu innan jag åker.

Fick iaf väldigt ont i huvudet efter att vi hade ätit, så tänkte att jag kunde få vila mig lite efter att ha duschat... Men inte fick man det inte, för då tyckte farmor att jag skulle komma upp och äta munkar.... jaha bara att klä på sig och åka dit!!

Ut till pappa sen för att hämta hem resväskan och pussa på Smirre och Tiger =) Blev även till att äta middag där, så nu slapp jag göra mat! Riktigt skönt!!


Men nu sitter jag här hemma iaf! Och det är ritkigt skönt att bara få sätta sig ner och slappna av!!! Har nästan längtat lite efter det idag haha!

Så har min dag iaf sätt ut! nu blir det film om jag orkar hålla mig vaken vill säga...


Dagens mat och träning:

Frukost: Smoothie, 2 hårda smörgåsar med ost.

Lunch: 3 rostade bröd med lite skagenröra och gurka på och en stor kopp kaffe!!!!

Middag: GrilladKcykling med potatissallad.

Övrigt: 2 munkar och en kaka.  


Träning: Spring/ power Walk runda. ca 2 km springning  ca 3 km gång. Var ute i 1 timme!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards