Alla inlägg den 2 april 2012

Av madde - 2 april 2012 19:49

Hej där ute !

Då har vi en ny vecka igen då :) Tycker veckorna går riktigt fort ja!!

Men måste säga att jag känner mig rätt duktig så här på en måndag, efter att ha jobbat helg och så! Kom hem strax efter 4 från jobbet idag! Fick gå i MOT VIND!!! och massa snö!! Gillas inte!! Men när jag kom hem, så ställde jag mig i duschen och fick upp värmen en aning :) Sedan var det bara sätta igång och städa och så körde man igång en tvättmaskin. när jag var klar med det så var klockan strax före halv 6 :D Snacka om flyttttt!!! Och inte behövde jag tänka på mat heller, för pappa hade gjort några pannbiffar med brunsås så det blev över till mig! SÅ han kom in med dom, så behövde endast göra lite mos!! Smarrigt värre! Sparade så att jag hade lite till lunch i morgon också!


Denna vecka blir det att leva nyttigt ;) låter väl bra nu när det är påskvecka och man ska äta massa godis haha!! nejj får nog hålla mig för godis och de andra godheterna! Måste komma igång nu!! KÄnner mig otroligt lat! Och vädret idag gjorde det ju inte lättare att känna sig på träningshumör. Man ville ju bara hem och krypa ner under täckat!!

Men i morgon blir det träning, är ledig så då har jag hela dagen på mig så! :)


Juste har börjat fått ont i ryggen igen... Inte speciellt skönt.. Speciellt inte när det sträcker sig ut i bröstet... Kanske går över när jag får sträcka ut ryggen på gymmet... Hoppas iaf.. Annars får man knappra lite mer värktabletter.... Men ska försöka ta det lugnt i morgon också så att ryggen får vila sig lite också :P om jag kan vara lugn vill säga haha!!


Nej nu ska jag kolla på 112- på liv och död!! kolla på det, ni som inte har sätt det :)


Hejjj

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards