Alla inlägg under augusti 2010

Av madde - 24 augusti 2010 16:02

Jaha vad har man haft för sig idag då... Inte mycket!

Gick upp efter 10, skönt att man kan sova hur länge man vill.

Sen blev de till att städa lite, plocka undan en massa kläder som låg utslängt över hela golvet.. Men nu är de hyffsat fint igen.

Sen har jag tillbringat tiden framför datorn.. Har inte riktigt haft ork till att göra något direkt. Men fick för mig att dra ut och gå en sväng, så va väl ute i drygt 50 min.. Och när man kom hem så kom man inte in. eftersom att pappa hade låst överlåset!!! Och jag hade bara tagit med mig nyckeln till underlåset! Så fick sitta och vänta på att mamma skulle kolla. Tur nog så kom hon efter ca 15 min.. Annars skulle jag blivit tokig, hade ens inte min telefon med mig ut! Men men ingen skadda sked!


Men frågan är bara vad man ska hitta på nu resten av dagen!?!? vet inte riktigt vad man ska hitta på... Vill göra något men jag vet inte vad!

Av madde - 23 augusti 2010 20:01

Då håller dagen på att lida mot sitt slut!

Har hunnit med att simmat, fått massage. Sen varit med Johanna och käkat en god middag! Sen bara suttit och snackat lite och nu är man hemma igen!

Konstigt nog har man inte gjort så mycket, men man är trött som jag vet inte vad! Så blir nog tidigt i säng skulle jag väl tro..


Har även hunnit med att shoppat lite idag också. har köpt en svart tavellist och en svart matta :D snu nu ska jag bara sätt upp allt, sen är man klar :D  Jipppiii!!!


Nej nu ska jag lägga mig i sängen eller något!

Av madde - 23 augusti 2010 10:32

Idag har man mycket att göra känns det som i alla fall :s

Ska i alla fall snart åka in till Norrtälje med mamma. Vi ska först ta kort till mitt körkort, så jag slipper åka runt på passet när jag är ute och kör... Sen ska vi faktiskt ta och simma lite, och efter simmningen så drar jag på massage =) gud så skönt det ska bli. Sen får jag se vad som händer, om jag går runt lite på stan eller om jag ska träffa Johanna. Vi får helt enkelt se vad som händer ..


Ja ni annars är det väl inte så mkt som händer nu. Med tanke på att jag är ledig så tar jag dagen som den kommer! Ska nog åka in till stan någon dag... Men måste bara bestämma vilken dag det ska bli!


nej nu ska jag fixa mig innan jag ska dra in till Norrtan.. ;)

Av madde - 22 augusti 2010 13:00

Det var riktigt skönt att ta sig en lång promenad med hundarna :) Nu känner man att man kan ta tag i träningen och maten denna vecka, så att man får rutin på det och allt! Eftersom att man inte riktigt hinner när man jobbar, så det passar utmärkt att fixa det den här veckan!


Har även tänkt på en sak! Att nu har man kommit in i vuxenlivet! Man har ingen skola att luta sig mot eller något. Eftersom att jag inte valde att plugga vidare till något nu direkt efter studenten! Kände att jag inte skulle klara av att göra de. Men om man tänker så har det gårr riktigt bra för mig sen den dag jag tog studenten! Eftersom att jag har sommarjobbat HELA sommaren, plus varit lite små "chef" och sen nu i September så börjar jag jobba heltid med månadslön och allt! Kan ju egentligen inte bli så mycket bättre. =)

Och eftersom att jag inte riktigt vet än vad jag vill hålla på med framöver så är det bara att ta emot dem erbjudande man får :)


Nej nu ska jag nog lägga mig och läsa en bok! Hej hopp!


 

Ella =) <3 

Av madde - 22 augusti 2010 10:29

Jaha då var det semester då! =) Så skönt det ska bli!

Började dag med att man sov ut ordentligt, kunde ha sovit längre men de va så fint väder att jag kände att jag ville upp! Dock blåser det men men!


Så vad ska man hitta på idag annars då :S ska försöka att fixa korten på katterna så att jag kan rama in dom, och ha på min hylla i lägenheten! Tror det kan vara snyggt! Men jag har en ram till godo som jag inte riktigt vet vad jag ska ha för något på den... Något förslag?!?!

Om ca 2 timmar ska jag i alla fall bege mig ut med hundarna. Ska ta en lång promenad med dem! Ska faktiskt bli skönt att komma ut lite!  Tog ju en lång promis i går oxå så :) Men idag blir det längre!


Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Blir väl till att läsa en bok eller kolla film! Och att umgås med mamma och pappa!

Av madde - 20 augusti 2010 21:12

GUd så less jag och Edona va idag!! Trodde seriöst jag skulle gå i taket!!

Det var helt sjukt vad man var trött idag.. Men nu är det bara en dag kvar!! Som jag längtar! I morgon kl. 16.30 går jag på en veckas semester! Och då skiter jag i allt som heter jobb! Ska bli så skönt att bara kunna göra vad man vill en vecka framöver!! Me like!!

De ända jag har planerat är att få massage på måndag! =)


Idag annars så hämtade mamma mig på jobbet, så åkte jag hem till mig och samla ihop lite saker eftersom att jag antagligen kommer att bo här ute nu när jag har semester. Ska dock hämta mer kläder i morgon efter att jag har slutat!


Så ikväll så har jag bara umgåts med mamma och pappa! Suttit ute på den inglasade altanen och käkat och så!

Men nu tror jag det vankas sängen! Skulle vara rätt skönt faktikst.


För att jag saknar att hålla på med hästar :)  ( Jag och Marcus)   

Av madde - 19 augusti 2010 18:16

Då har man varit och jobbat idag då! Det har varit rätt stressigt, eftersom att två stycken var sjuka då blir det jobbigt! Men men vi klara det i alla fall :)

Plus att man fick en timmes extra arbeta idag och bara en halvtimmes lunch .. Så mer pengar till mig!


När man kom hem blev det till att sätta sig i soffan en stund, och sedan börja plocka undan kläder och sådant! blev till och med till att damma... Sedan har man orkat gjort lite mat, så ska bara fixa matlådan nu!


Tänkte dra upp till farmor en stund nu snart, har inte varit uppe där på länge så får ta och gå över..  Sen blir det nog en springtur eller något liknande :) Känns som det behövs!


Snart semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av madde - 18 augusti 2010 22:28

lesssssssss!!!!!!!! vill bara ha semester och åka långt bort!! Orkar inte vara kvar här, vill ha riktig semester!!

Frågan är bara vart man ska ta vägen!!!


Och inte har det hänt någe roligt heller! Är bara trött och uttråkad!


Nu ska jag krypa ner i sängen och lär väl somna lika fort som jag ska upp igen! Och i morgon blir det till att jobba med mor min!...

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards