Alla inlägg under augusti 2010

Av madde - 9 augusti 2010 20:53

Idag känner man sig som en riktig hemma fru..

Börja med att man får gå ut och hämta tidningen, käka frukost och sen bege sig till jobbet! Och där får man jobba och slita fram till 16.

Direkt ner till mormor för att dela medicin, så då satt man där en stund och snackade och så. Min mormors syster kom dit från värmland när jag va där, så kul att träffa henne.!


Efter att ha varit hos mormor en timme, så drog jag hem för att göra mat! Det blev sallad och gurka, med fläskfilé med paprika och chili crem fresch!! Det var faktiskt mycket gott!


Sen skulle man ner och fixa båten, men kom inte in i grinden :S så får gå ner i morgon igen! Tog även en liten promenix, och sen gräsklippning när jag kom tbx. Men nu har ingen klippare bensin... så får väl tanka!


Nej nu ska jag snart gå och lägga mig.. Upp och jobba i morgon! Kommer nog bli en rolig förmiddag, ska trotsallt jobba med Jesper i morgon så!


hej hej

Av madde - 8 augusti 2010 20:47

Idag har jag bara tagit de lugnt.

Eller jag och Crippa har hållt på med kopparn, men nu är det klart!

Annars har jag bara legat i soffan och kollat på film. Så nu kanske man är utvilad till att jobba i morgon!

Och huvudvärken börjar gå över... ´hoppas hoppas att den inte kommer i morgon igen!!!


Nej nu ska jag nog lägga mig och kolla på en till film:)

Av madde - 8 augusti 2010 10:54

Hade en super trevlig kväll tillsammans med världens bästa Johanna igår!

Satt ute på hennes balkong hela kvällen och drack en massa gott och åt lite!

Det var en riktigt trevlig och rolig kväll. Synd bara att jag hade så ont i huvudet, annars kunde man följt med ut. Men kanske var tur att man inte gjorde de, med tanke på vilket otroligt läskigt väder vi hade sent igår kväll/ natt! Blixtra och blixtra!! Shit säger jag bara! lös upp hela rummet!


Som ni har märkt har jag inte haft tid att skriva på ett tag. Men jobbar man så göra man! Börjar känna att de tar stryck på mig. Eftersom att jag har haft ont i huvudet sen i fredags. Och känns inte alls kul att jobba när man har huvudvärk! Och att dricka vatten och ta alvedon de är bara att glöma! Det hjälper inte för fem öre! Vet inte riktigt hur jag ska överleva detta om det inte slutar snart!!!


Nähä vad ska man göra idag då?! Sova tror jag att det blir! Måste vila upp mig, har en lång vecka framför mig!!!!



Av madde - 4 augusti 2010 21:31

Åhh har haft en riktigt mysig kväll!

Länge sen!!!

Behövde verkligen en sådan här kväll. Så nu har man nu energi för att jobba i morgon! Men måste nog sova nu så att jag orkar gå upp 6 i morgon bitti!!!!!! USch!!  Men snart är man ledig igen! =)

Av madde - 4 augusti 2010 16:47

Då har man jobbat hela dagen då! Man känner att det är tyngre att gå upp en kvart tidigare på morgonen! Men det är bara att stå ut!! Lägga sig tidigt bara ;)

Men jobbet har flytit på idag,.. Känns som folk skriker efter än, men men sådant är livet!! haha!!

Har ju regnat hela J***a dagen oxå!  Usch, tur att vi har bil så att man slipper cykla eller gå när man jobbar!!!  Men man känner att man är latare nu, än va man va när man jobbade i gamla gruppen. Men man får ta och gå ut och gå när man kommer hem ist!  Hade faktiskt tänkt göra de idag, men ändrade planer för kvällen! =)


Ikväll blir det till att ha filmkväll :) myspysigt de ska bli! Sen har jag ju lovat massage också..... haha!! Borde vara jag som ska ha massage istället, har så otroligt ont i ryggen.... men men man får ta en alvedon och hoppas på att det går över ;)!!


Nej nu ska jag kolla till mitt bröd! Håller på att baka lite mer bröd! Va så himla gott att jag käka upp de så fort.


Nej nu är de nog klart !! hej hopps

Av madde - 3 augusti 2010 19:28

Då har man jobbat idag då! Har haft fullt upp med alla saker som ska göras och så!! Och irriterad blir man också...... Men men de är bara att ta några djupa andetag och sen gå vidare....


När jag kom hem blev de till att sätta sig i soffan ett tag för att ta de lugnt.. Och käka lite mat.. Dock är man inte så sugen på mat längre, tappat aptiten tror ja! men de är bara att tvinga i sig mat, för man måste ha de i sig så är de bara!


Har även varit och kollat in Petras nya lägenhet, den var mycket fin måste jag säga :) och så fort hon är i ordning ordentligt, så kommer de bli ännu finnare :)


Jaha vad ska jag göra nu då?!?! tror faktsikt att det blir till att sova snart, börjar få ont i huvudet...



Av madde - 2 augusti 2010 17:14

Jaha då har man varit igång nästan hela dagen!

Började med att man fick massage:) Mycket skönt, och nu är man öm i kroppen...

När jag kom hem slängde jag mig på soffan och glodde på en film :) Rätt skönt att bara ta de lugnt när det är så dåligt väder där ute!!

Men efter att ha legat för länge, så fick jag ett ryck att jag ville baka och göra mat! Så det var bara att bege sig till Flygis, tur att mamma var i närheten så att jag fick lift upp....


Så nu har jag bakat bröd och ägg och bacon muffins.. Det blev faktiskt riktigt gått! Och båda recepten är Lchf baserade! Med tanke att jag har börjat med den metoden nu, så är de sådana recept som gäller :)


Nähä vad ska man göra resten av kvällen då?!?! Någon som vill komma och kolla film??!?!



Av madde - 1 augusti 2010 21:53

Förstår faktiskt inte hur jag kan vara trött, för jag har inte gjort någoting på hela dagen! Bara softat runt!


nu på kvällskvisten har jag varit me Johanna, käka och snacka en del :) Vi har ju varit ifrån varandra ett bra tag nu, så vi behövde snacka av oss lite!! Gullugne, massa kärlek till henne <3


annars är det inte mycket mer som har hänt, sitter nu och glor på någon tråkig film, som jag inte alls hänger med i..


Måste säga att jag är rätt stålt över mig själv denna vecka, för det första så har jag inte käkat någonting som har med sötsaker att göra! Och sedan har jag gått ner  ca. 2 kg på en vecka :)

Det går faktiskt bra med dieten, nu måste jag bara lägga på power walken! Sen jävlar!


nej nu blir de nog sängen

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards