Alla inlägg under januari 2016

Av madde - 30 januari 2016 17:23

Dålig uppdatering här märker jag! Men jag har jobbat sedan i onsdags och har en dag kvar nu. Plus att sista födelsedagsfirandet var igår. Så nu är allt det klart. Tack alla som har varit och firat min dag =) <3 


Hur går allt annat då?? Jo träningen har väl inte gått något vidare, då jag har varit hängig. Så har blivit promenader fram och tillbaka till jobbet. Men i torsdags blev det ridning =) Så skönt att komma igång igen! Blev till att rida en häst jag aldrig har ridit på. En som är strax över 170 hög, svenskt halvblod. Trevlig häst, men lite speciell att rida kändes det som. Men det är bara ge de ett försök Kan inte ge upp efter första turen =) 

Vikten då? Jo den gick upp 0,6 kg denna vecka. Dock inget jag hänger upp mig på, då jag tycker kroppen börjar strama till sig ändå! Och det är ändå så liten vikt uppgång att det kan bero på så många olika faktorer. blir spännande nästa vecka då jag ska mäta mig också =) Bar hoppas på att man får hålla sig frisk och kan träna! 


Annars är det inte så mycket som händer här inte. Sambon är iväg och hjälper sin syster och flyttar. Så är själv ikväll, tråkigt =( Men får fixa med andra saker. Ska snart laga lite mat. Kyckling blir det och sallad. 


Glömde nämna att träffa en person i stallet som man inte har sätt på över 3 månader. Hon kollade så dant på mig och frågar om jag hade gått ner i vikt. Och ja det har jag men inte så mycket. Men hon såg att jag hade gjort det, och det är alltid kul att höra sådant =) 



Hästen jag red, Panina! 

 

Av madde - 27 januari 2016 18:58

Jaha denna vecka började kanske inte så bra... I måndags låg jag bara i sängen, tills jag började jobba kväll.. Igår tisdag på mina födelsedag, låg jag också i sängen i stort sätt hela dagen. Tvingade mig ut och handla, men det slutade med en ordentlig huvudvärk. Denna värk sträckte sig från näsan och ner i nacken.. Vaknade med en svag värk i morse... Någonting är på g i kroppen, skulle vara glad om den bara kan bryta ut.

Detta har påverkat min träning denna vecka. Har enbart gått till jobbet fram och tillbaka, det är det jag har fått ihop i träningsväg än så länge. 

Passar på att vila idag, då jag har ridning i morgon kväll! ÄNTLIGEN börjar vi igen! Efter 3,5 månaders uppehåll pga kvarka.. Ska bli riktigt kul att få komma igång igen! Det vill säga att jag nu kommer att få in ytterligare ett träningspass till i veckan =) 


Ja annars händer inte mycket här. Har varit och handlat lite nu på kvällskvisten, medan sambon är och tränar!! AVIS på honom, jag vill också! Men kroppen orkar verkligen inte! 


Mycket klagande på mig idag! Haha! Men det får man ibland. Nu ska jag ta och lägga mig i soffan, med en kopp te! 

Av madde - 23 januari 2016 15:02

Hade en trevlig kväll igår med mamma, Johan och svärmor som var här och firade mig =) 

Tack för presenterna, fortsätter firandet i morgon igen! 

Blev god mat. Bjöd på hemmagjord skagenröra på kavring, ungsbakad lax med pressad potatis romsås och sallad, blev tårta till efterrätt! Och gott vin till detta =) 


Idag har det blivit en lugn förmiddag, bytt lite sängkläder och fixat undan det sista från igår. Och sedan blev det en lång och härlig promenad på isen med min finaste älskling =) Dock var det någon som klagade, då han hade träningsvärk från innebandyn ;)  Vi var iaf ute ca 70 min. För hoppningsvis blir det en lika lång och skön promenad i morgon. Dom har plogat upp en riktigt lång bana på isen, så det är bara att traska på runt hela sjön :)


Nu ska vi baka lite, och sedan åka och handla mat. Idag får det bli hemmagjord pizza till middag. 


Hoppas ni har en bra lördag där ute! 


 

Av madde - 22 januari 2016 12:53

Har varit igång sedan halv 8 idag.. Förbereder tills ikväll, städat, fixat den mat som går att fixa och handlat det sista! 

Mamma, Johan och Svärmor kommer ikväll och äter middag =) 

Tog mig precis en liten promenad på ca 25 min, för att få njuta lite av solen! Riktigt skönt ute idag =) 


Vidare till lite resultat, har gått vägen denna vecka också =) Verkar som jag har hittat någonting som fungerar på mig nu, det vill säga gå gå gå och åter gå =) Promenader och sedan göra någon helt annan träning, det verkar som att det funkar för att tappa lite kg! Denna vecka har det blivit - 0,9 kg!! Inte illa det inte! Dock kommer det bli en massa gosaker i helgen, då vi kommer fira mig vid lite olika tillfällen. Bara hoppas att man inte går upp alla kg man har kämpat sig ner nu! Får helt enkelt bli ett par promenader och kanske till och med lite skidor i helgen =) 


Ja nej jag måste fortsätta här hemma så allt är klart innan gästerna kommer =) 

Hoppas ni får en trevlig helg där ute =) 

Av madde - 21 januari 2016 08:16

Äntligen är man ledig igen.. Har arbetat 5 dagar, och igår var det allt en seg dag.. Orkade inte göra någonting egentligen förrns jag började jobba kväll. Tvingade mig ut på en promenad och körde lite styrka hemma. Men det tog emot. Men kände efter att det var skönt =) Samma sak gällde promenaderna till och från arbetet, men det var bara att kämpa på! 

Arbetskvällen igår bjöd på många skratt och chockartade tillfällen =) Dock lite irriterad då polisen höll på att hjälpa till att bärga en lastbil, irritationen var den att man knappt såg polisen i mörkret. Och där står dom mitt på E18!! 


Idag iaf har man massa olika saker att göra, handla, städa, tvätta, baka, systemet sen vill även farmor handla också.. Så ska komma på något bra sätt att lägga upp denna dag på. Även så vill jag hinna med ett träningspass också =) 

Kommer nog att gå på högvarv här hemma.


Igår var sambon iväg och spelade innebandy med sitt företag, dom ska spela en gång i veckan. Så har jag tur nu kanske även han vill börja träna lite lätt med mig =) Det hade inte varit helt fel faktisk!! Alltid roligare att träna 2, istället för ensam.


Nej nu ska jag börja lägga upp min dag, så jag får lite gjort iaf! 


Av madde - 19 januari 2016 16:48

Börjar känna mig seg i kroppen, ont i ryggen och bihållor som spökar till och från..

Även känns det som att det är tunga steg jag är ute och tar mina promenader, men ändå så svävar fötterna... Idag har det blivit 3 promenader. Fram och tillbaka till jobbet och sedan en promenad under arbetstid =) 

Har inte hunnit med någon annan form av träning denna vecka, har ju ändå bara gått två dagar. Får se om jag kanske får till ett rodd pass idag, både sugen och inte haha =) 


Håller även på att planera vad jag ska bjuda på för mat på fredag och så ska jag hinna baka till helgen =) Det är nämligen så att jag fyller år nästa vecka, och passar på att firar det denna helg då jag ändå är ledig !! 


Har inte så mycket mer att skriva idag är ganska seg i kroppen! Väntar på att sambon ska komma hem, så vi kan äta någon middag =)



Av madde - 15 januari 2016 11:53

Solen strålar, kallt är det ute! OCh jag fortätter kämpa =) Ja en fredag som denna är inte helt fel, synd bara inte sambon var hemma! Hade det varit lite varmare ute, hade jag dragit på mig skidorna och tagit en sväng i spåret =) 


Har precis varit ute på en promenad och tränat lite styrka här hemma. Ett pass på ca 40 min. Fick ont i huvudet när jag var ute och gick.. Troligen pga kylan. Men kände mig varm iaf, då jag hade klätt på mig ordentligt! Tänker inte gå och frysa! 

Det vill säga att jag har fått ihop mina 2 styrke pass denna vecka. Dock har dom inte varit lång, men små steg itaget för att hålla kvar suget efter träning =) 


Veckans vikt nedgång blev -0,8 kg Inga dåliga siffror där inte! Det hjälper att ta sig en massa promenader. Verkar iaf hjälpa för mig. Ska se hur jag ska lägga upp nästa veckas träning, försöka att klura på det redan nu. Alltid skönt att ha en grund att stå på. 


Tänkte bjuda på lite bilder från min promenad.

     

Av madde - 14 januari 2016 14:02

Fin dag idag! Sol men kallt har vi det. Men det är bara att klä på dig =)

Har gått en vända till farmor för att fixa det saker jag inte gjorde igår, då jag inte kunde parkera bilen utanför henne.

Blev hämtad av pappa, åkte med honom hem. Myste lite med Tiger <3 

Hem igen för att slänga i sig lite lunch och sedan gick jag upp till affären. Ja varför ta fram bilen, när man lika bra kan gå ;)

Det vill säga att jag har tagit 2 promenader idag, och sammanlagt ca 50 min =) Inte fel det! Nästan så att man är sugen att gå mer, med tanke på att det är skönt ute när man väl har varma kläder på sig !! Men tror det får räcka för dagen, tar mig en längre sväng i morgon istället! 


Gårdagens kvällsarbete var inte speciellt rolig... Halt, dåligt plogade vägar, kraftiga snöfall, snöyra, torkarblad som inte ville fungera som vi ville.. Ena stunden fick kollegan guide mig var jag skulle köra, och ibland såg verken hon heller jag! Men vi kom fram, och vi slutade i tid! Så summering var att köra lugn, och tur att vi var två i bilen =)


Annars idag händer nog inte mycket. Ska ta mig en varm dusch, efter allt dessa gående! Man blir ganska varm när man klär på sig ordentligt =)



Bland dom bättre vägarna igår kväll! 

   

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards