Alla inlägg under april 2012

Av madde - 20 april 2012 16:55

Hej där ute!

Har inte haft någon tid att skriva, men nu är jag tillbaka. Men kommer försvinna lika fort, för att jag har SEMESTER nu. Och eftersom att jag åker till syster i morgon em och sedan till Malta på Söndag morgon, så kommer jag inte ha någon tid till att blogga. Kanske ett snabbt inlägg i morgon =)


Men denna dagen har flytit på! Har verkligen varit på topp fast det har regnat =)


Jag börjar iaf denna semester med att ha Tvättstugan hela kvällen, ( rolig fredagkväll ) ;) Plus att man ska försöka packa och göra något att äta! Men vet verkligen inte vad jag ska ha med mig! Så det är riktigt svårt!!! Men ska nog hitta på något att ha på mig iaf!!

Kan iaf säga att mina byxor som jag kämpade för att få på mig, kommer inte komma med! =( Men men kan nog ha dom till sommaren, är på rätt väg iaf =)  Bara att kämpa när man kommer hem från semestern, man kanske får en ny kick för träning och mat när man kommer hem =)


Jaha vad har annars hänt då?!?! Inte så mkt får jag säga... Måste väl helt enkelt fortsätta här hemma nu! Kan hända att jag skriver mer ikväll sedan!


Det blir inge mat och träningsrapport idag!! Men kan säga att jag inte har tränat idag iaf, som ni förstår så hinner jag inte det!! Ska dock försöka att få ur mig lite energi i morgon!!


Hej hej

Av madde - 17 april 2012 10:53

KOmmer inte på någon bra rubrik idag haha!

Som vanligt när man har sovmorgon så vaknar man tidigt..... suck säger jag bara!! Ville ju sova ut ordentligt jag.. Men inte fick man det inte!!

Så blev att man gick upp strax efter 8 och käka frukost. Gjorde ett ärende och sedan har man varit och tränat =)

Måste säga att det är riktigt skönt att träna på morgonkvisten, så det kan jag rekomendera ;)


Men nu blir det en lugn förmiddag.. Börjar ju 14 idag och jobbar till 22. Sedan är det bara 2 dagar kvar att jobba, sedan semester ;) Åhhhhh såå skönt det ska bli!! Längtar verkligen.


Som sagt så var ju Jessica här igår, alltid lika trevligt! Vi satt och räknade ut hennes lön, snacka om att vi var lite snurriga i huvudet efter alla siffror haha!! Men tror vi fick ut rätt summa på ett ungefär i alla fall ;)


Nej ni har inte så mkt mer att skriva idag, eftersom att jag inte har hunnit med så mycket mer idag!

Kan hända att jag skriver lite snabbt i kväll när jag kommer hem, beror på hur trött jag är!!


Hejjjjj svejjjsss


Av madde - 16 april 2012 17:38

Hej där ute!

Känns som denna vecka kommer att bli lite små jobbig... Har för mycket att göra..... suck...

Jobbade iaf som vanligt idag.. Var dock väldigt seg, och ont i magen hade man.. Var bara att hålla ut det...Blev en aning bättre lite senare under dagen..

Blev lunch med mamma idag, och sedan blev det lite jobb innan man fick gå hem, slutade ju halv 4 idag så!

Och då blev det raka vägen ner på stan, för att se om man hittade någon tröja... Men nejjj blev bara massa saker från apoteket, bla fästingmedel till små killarna :) Smirre har ju redan haft 2 st på sig i år så :(

Efter att ha handlat lite blev det en promenad med mamma och anna.

Och nu sitter jag hemma och är helt slut ikroppen... SKulle nästan kunna gå och lägga mig...


Men man får vara vaken en stund till =) För tvättar lite här hemma, och sedan kommer ju Jessica på kvällsfika, mysigt de!


Dagens mat och träning:

Frukost: Havregrynsgröt och en hårdsmörgås.

Lunch: Räksallad med vitlökssås

Middag: Vet itne riktigt än.. Smoothie och någonting till det.

Övrigt: Blir något fikabröd till kaffet ikväll..


Träning: Promenad ca 40 min


Av madde - 15 april 2012 18:54

Hej där ute!!


Då var denna helg snart över, den har rullat på som vanligt när det är jobbhelg..

Hade bara dock väldigt svårt att sova inatt.... Vaknade till och från hela tiden, så man var bra trött när man vaknade i morse.. Suck!! Men får gå och lägga mig tidigt idag istället, skulle faktiskt vara skönt att sova tidigt haha! Börjar ju tidigt i morgon.. 7-15.30 blir det i morgon.


Äntligen fick jag träna idag också =) har ju inte tränat på 2 hela dagar! Kan säga att man får lite överskottsenergi som sagt. Men det var skönt att köra ett pass efter jobbet sådär!! Och eftersom att jag hade ont i ryggen, så var det skönt att sträcka ut den ordentligt också!!

Väl när man kom hem idag så blev det till att starta en tvättmaskin och att diska.. Sedan hann jag inte så mkt mer, för det blev kinamat med pappa =) riktigt gott... Var faktiskt länge sedan jag åt det.

Nu har man iaf fått duschat av sig, och slagit sig ner i soffan och mycket mer tänkte inte jag göra idag. Eller jo hänga tvätten bara annars inget mer =) haha!!


I morgon är det ny vecka och nya tag med träning och så måste jag packa och köpa det sista till Malta resan =) Känns som jag har rätt mycket att göra i veckan! Men det går nog bara ska ni se ;)


Dagens mat och träning:

Frukost: Havregrynsgröt och hårdsmörgås

Lunch: fryst matlåda kyckling med ris och en fralla!

Middag: Stektris med kyckling och räkor.

Övrigt: 2 mariekex.


JObbar 4 dagar till sedan tar jag semester och då ska jag ta mig en god drink!!!

 

Av madde - 14 april 2012 11:44

Jaha då var det jobblördag då!!

Skönt var det med sovmorgon iaf, lr jag har väl inte riktigt gått upp än.. Har iaf ätit frukost och dammsugit i morgonrocken!! haha =) Orkar inte hålla på att byta om hela tiden, så morgonrocken får vara på tills det är dax att klä på sig jobbkläderna ;)

Man blev ju inte speciellt glad när man kollade ut i morse och såg all snö!!!!!! USch och fy säger jag bara!! Vill inte ha detta väder, tror ingen vill ha det!!


Känner att jag har lite överskottsenergi med tanke på att jag inte tränade igår och kommer inte träna idag heller!!! Känns lite tråkigt!! men får köra ett längre träningspass i morgon ist =))))

Hade faktiskt tänkt att gå till gymmet i morse när jag vaknade, men så kollade jag ut och såg vit... Så tyckte det lika bra att stanna kvar i sängen ist hahaha!! Och det behövdes... Behöver vila min lilla rygg som värker till och från... Det hugger i den ibland.. Men ska nog bli bättre om något år lr så!! ;)


idag får ni inte veta vad jag äter för är bara det gamla vanliga typ :P ska dock lyxa till det med blodpudding till middag idag!! vilken lördagsmiddag säger jag bara haha ;)


nej kanske man ska fixa sig lite och äta något då =) hejjjj

Av madde - 13 april 2012 18:40

Då var det helg igen då =) Men denna helg får man jobba! MEn jag börjar ju inte jobba förens halv 2 i morgon, så man kan säga att det blir kort jobbhelg för mig :)


Men iaf jag var ju inne i stan med mamma idag =) hittade en del saker. Som 2 par skor, en tunnika, en väska och ett örhänge. Helg nöjd. Dock letade jag efter en tröja men den fanns inte på något hm i stockholm... så ska se om den finns i norrtälje! Bara att hålla tummarna...

Annars blev det inte så mkt mer inne i stan. Träffade ju självklart Simon, så jag fick mitt efterlängtade kaffe!! Så nu är jag nöjd ett tag framöver! =)

Skulle ju ha träffat Patrik också när jag ändå var inne i stan... Men som vanligt hade han inte tid! !! Men han är så duktig som orkar plugga så mycket han gör, så får väl förlåta honom denna gång också haha ;)


Väl nu när jag kom hem så har jag legat på soffan, höll på att somna på bussen så det var skönt att vila ögonen nu när man kom hem!

Fast nu är det fullfart på mig igen... Eller ja nästan iaf!! Har varit och bokat tvättid, plockat undan här hemma och diskat.. Ska väl försöka få i mig något att äta till middag också! Inte är jag direkt hungrig.. OCh då har jag knappt ätit något idag haha!!


Ja mycket mer har inte hänt idag.... Så får nöja mig med detta =)


Dagens mat och träning:

Frukost 1: Havregrynsgröt med lingonsylt.

Frukost 2: Mörktbröd med skinka och grönsaker och en latte med chokladsirap ;)

Lunch: En halv tacopaj ( delade med mamma)

Middag: hårtbröd med kyckling och en smoothie.

Övrigt: inget


Träning: Vilat.


GOOOOOTTTTTT!!!


dessa skor är mina =)))))

Av madde - 13 april 2012 09:12

God morgon!


Idag blir det en vända in till stan med mamma för att handla lite kläder till Malta =) Blir mysigt att gå runt där!

Blir väl även en sväng in till Simon som vanligt på en kopp kaffe =) är ju faktiskt bara han som kan göra mitt kaffe riktigt gottt ;) haha!!

Kan även hända att jag tar mig ut en sväng till Farsta idag, för att slita den bästa Patrik ifrån pluggböckerna =) Har ju inte träffat han på bra länge nu!!!! MEn han har lovat att ses innan sommarn, men känner jag han rätt så kan det gå hur som helst med det där haha ;)


Men men vi får se vad dagen/ kvällen erbjuder. Jag börjar iaf inte jobba förens i morgon 13.30 ;) niceeeeeee:)


Hej där ute ha en trevlig dag!!

Av madde - 12 april 2012 18:43

Hej där!

Då har man klarat av denna dag också! Har haft fullt upp hela dagen idag faktiskt, så inte undra på att jag har ont i huvudet haha!!

Började som vanligt med att jag vaknade vid 7.... men tack och lov så somnade jag om ;)

Så gick upp vid 9 och åt frukost och tog det lugnt! Blev en sväng till halsläkaren också.. Alltid lika kul att bli bedövad i näsan så att man inte känner något haha!! Men dom hittade iaf inget.. Så vi beslutade att om jag fortsätter och tränar som jag gör så kommer det ev att försvinna. Så nu är det bara att hålla tummarna att det försvinner. Med tanke på att det kan trycka på ifrån mitt fett på halsen och även så har jag ju en liten glipa i magmunnen som trycks på av magfettet.. Så försvinner lite av det så kan det nog bli prima det här haha ;)


Men nog om det, driekt efter att ha varit hos läkaren så blev det hem och byta om! Bli inte chockade nu men jag och Jessica tog oss en springtur!! haha ;) Det var riktigt skönt, men också riktigt jobbigt! Tror det blev så att vi sprang ca 2 km och gick 3 km. Vi kombinerade springning med gång!

Eftersom att vi hade varit så duktiga så blev det frukost/ lunch hemma hos mig sedan =) Lite mysigt sådär när det dugga där ute haha!!


Ingen vila blev det när Jessica åkte hem iaf, gick raka vägen upp till min värd för att hämta min tvättstugenyckel! Så nu kan jag tvätta :) Ska passa på att göra det nu innan jag åker.

Fick iaf väldigt ont i huvudet efter att vi hade ätit, så tänkte att jag kunde få vila mig lite efter att ha duschat... Men inte fick man det inte, för då tyckte farmor att jag skulle komma upp och äta munkar.... jaha bara att klä på sig och åka dit!!

Ut till pappa sen för att hämta hem resväskan och pussa på Smirre och Tiger =) Blev även till att äta middag där, så nu slapp jag göra mat! Riktigt skönt!!


Men nu sitter jag här hemma iaf! Och det är ritkigt skönt att bara få sätta sig ner och slappna av!!! Har nästan längtat lite efter det idag haha!

Så har min dag iaf sätt ut! nu blir det film om jag orkar hålla mig vaken vill säga...


Dagens mat och träning:

Frukost: Smoothie, 2 hårda smörgåsar med ost.

Lunch: 3 rostade bröd med lite skagenröra och gurka på och en stor kopp kaffe!!!!

Middag: GrilladKcykling med potatissallad.

Övrigt: 2 munkar och en kaka.  


Träning: Spring/ power Walk runda. ca 2 km springning  ca 3 km gång. Var ute i 1 timme!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards