Alla inlägg under april 2012

Av madde - 11 april 2012 17:48

Tjoho!


Då har jag gått på en lite mindre ledighet, börjar inte jobba förens lördag 13.30 Så ska bli riktigt skönt..

Började denna ledighet med ett träningspass. Gick lika bra som vanligt, men var bra seg idag... Kände inte alls för att träna, men man måste om man ska komma iform haha!!  Vissa dagar är tyngre än andra, men då är det bara att ta den sista orken som ligger långt inne för att orka!! ;)

I morgon får det nog bara bli konditionsträning. man måste köra lite sådant också!


SÅ vad ska man mer göra i morgon... Ska till läkaren, gå ner med slang i näsan för tredje gången.. Hoppas att dom hittar något denna gång..

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på i morgon, ska ut och gå med mamma vet jag.. Annars inget planerat. så om någon vill ses är det bara att höra av sig =)


Juste jag har bytt ut mitt örhänge nu!!! Tog ju ett nytt hål för ca 5 veckor sedan. Och nu tyckte jag det var dags att byta örhänge i det. Dom säger ju att man ska byta efter ca 6 veckor. så helt okej att byta nu! HAr ju dock fortfarande lite ont, plus att det är en knöl bakom. hoppas den försvinner... Men annars så känns det bra och fint blev det också =)


Undra om man ska hitta någon bra film idag igen att så på! NÅgon som har något bra filmtips?


Dagens mat och träning:

Frukost 1: Smoothie och 2 hårda smörgåsar med skinka.

Frukost 2: Kaffe med ost och skink fralla.

Lunch: Fläskfilé med potatissallad.

Mellanmål: Äpple.

Middag: Omelett med 2 hårda smörgåsar med ost.

Övrigt: 2 kakor.


Träning: Gymträning överkropp + kondition. ca 50 min.


Nej nu ska jag bara ta det lugnt hejjjj =)))

Av madde - 10 april 2012 20:51

Har precis kollat på en otroligt bra film!! Jag saknar dig heter den!!

Den är verkligen värd att se! Tårarna kom inte bara en gång kan jag säga! Så ha näsduken i beredskap ;)


Tänker dock inte tala om vad den handlar om, för då vet ni ju redan vad som händer haha!! Kan säga att det handlar om två tvillingar iaf =) Mer tänker jag inte säga!!


Denna låt är med!!  Också sjukt bra! men det kanske inte ni tycker, vad vet jag haha!! =)


Av madde - 10 april 2012 18:20

HEj där ute i regnet!!


Riktigt tråkigt väder det blev nu då!!! Man vill verkligen bara ligga i soffan och ha det bra!! Tur att man får göra det nu iaf, eftersom att jag har jobbat klart, tränat klart och ätit klart för dagen =)

I Övrigt så har dagen faktiskt varit väldigt lugn! Jag hann till och med förbi flygis för att köpa mig en kaffe och smörgås så där runt morgon kvisten! Men man har även hunnit med en hel del på jobbet, så det är skönt! Tråkigt bara att det blev detta blåsiga och regniga väder. Men tur att man hade bil på jobbet idag =)  Nog om jobbet haha!!


Direkt efter jobbet så blev det ett litet träningspass. Blev ett benpass, och jag kan lova er att det verkligen kändes i benen ;) men det är bara skönt! För då vet man att man har tränat iaf :D


Annars har det faktiskt inte hänt mycket mer idag! Tänkte bara lägga mig på soffan nu, kanske blir tidigt i säng och läsa en bok om det inte är något som lockar på tv idag!!!

I morgon blir det jobb 7-15.30 Sedan är man ledig till Lördag 13.30 =) Helt underbart!! Det är min lugn vecka denna vecka! Älskart!!!


Dagens mat och träning:

Frukost 1: Smoothie ( banan,ananas och mango) 2 hårde smörgåsar med skinka

Frukost 2: Kaffe och leverpastej fralla ( mörk)

Lunch: Fläskfilé med wookgrönsaker.

Mellanmål: Äpple innan träning.

Middag: Fläskfilé med lite potatissallad!

Övrigt: INGET!!!!


Träning: Gymträning. Benpass + crosstrainer ca 40 min....


Bjuder på en liten bild!  ;)


  



Av madde - 9 april 2012 18:22

Hej hallå!!

NY vecka är det! Men man börjar denna vecka med röddag, och jag hade turen att vara ledig =) Riktigt skönt!!

Och eftersom att man var ledig, så trodde man att man skulle kunna få lite sovmorgon! Men det var ju bara att glömma..... Vaknade 8 som vanligt.. Men utvilad, istället för att gå upp på engång så låg jag och drog mig. Dock hade jag ingen ro till det så fick bli att gå upp och slänga i sig en smoothie! Som ni märker har jag fastnat för det just nu! haha!!

I allafall så cyklade jag till gymmet strax efter 9! Tänkte att det var lika bra att ha träningen avklarad för dagen, så att man kunde hitta på något annat resten av dagen =)

Det var i allafall ett skönt pass man körde.. Känns att man börjar komma igång igen! Riktigt underbart!!


Resten avdagen så har jag tillbringat först till att leta krukor att hänga på väggen på balkongen! HIttade faktiskt inget som föll mig i smaken! Så får leta någon annan dag. Och det gjorde även att jag inte kom hem med några blommor som jag hade tänkt mig..... Men jag kom hem med lite mat iaf. Så nu ska jag nog klara av halva veckan hoppas jag om inte hela ;)

tog även nya lotter, eftersom att jag vann på några igår. Och jag vann 30 kr idag igen.. Så ska ta mig en ny lott i morgon eller när det nu blir =)


Har även kommit på att jag endast har 8 arbetsdagar kvar sedan är det SEMESTER!! =)=)))) Så om 2 veckor är man på Malta och har det bra!! Ska bli skönt att komma iväg!!

Därför måste man ligga i i träning och kosten dom hära två veckorna, så att man verkligen är värd att njuta där nere haha!! Och har jag tur så har jag minskat så pass mycket som krävs runt magen att jag ev. kan ha mina byxor som jag har köpt för ett tag sedan! Köpte dom för att jag skulle ha ett mål att gå ner till- Så bara hålla tummarna att jag kan ha dom!! vad tror ni?!?!


Dagens mat och träning:

Frukost 1 : Hallon Smoothie innan träning.

Frukost 2: 2 ost och skinksmörgåsar och kaffe..

Lunch: 2 knäckebröd med skinka.

Middag: Fläskfilé med wookgrönsaker.

Övrigt: Några godisbitar.


Träning: Gymträning överkropp+ kondition ca 60 min.

              PowerWalk med vikter 25 min.


Nej nu blir det duschen, och sedan se vad tv:n erbjuder!!



Av madde - 8 april 2012 20:24

HEj där ute!!

Då var man hemma igen! Borta bra men hemma bäst haha!! ÄR det inte så man säger ;)

Hade en trevlig kväll och dag hos syster och Crippa igår och idag!

Idag blev det en riktig buffe frukost! Förska frallor, ägg, croassonter ( lr hur det stavas) Gott var det iaf =)

Sedan blev det till att sitta på altanen och sola och dricka kaffe! Samtidigt som vi plockade lite på altanen! Så det var en riktigt skön förmiddag =)


Sedan blev det till att åka hem, jag och mamma fick skjus av Crippas föräldrar till Norrtälje, Eftersom att dom skulle kolla när Fille tränade hockey =)


Blev raka vägen till farmor när jag kom hem iaf! Så blev en liten snabbfika hos henne! Fick även en tia lott av henne, vann 10 kr på den iaf ;) Bättre än inget haha!!

Efter farmor åkte jag ut till pappa,hjälpte till och elda lite ris och så! Och Tiger hjälpte till han med haha!! Söta katt som jämt ska vara med så fort man håller på ute =)

Fick även 2 nya lotter hos pappa! Vann 60 kr på dom. Så i morgon ska jag ta ut nya, vem vet jag kanske kammar hem storvinsten då hahah ;) man kan ju alltid drömma iaf!!!

Sedan blev det god mat där, började med pannkaka med löjrom, gräddfil och lök, Sedan grillade räkor, biff och förskpotatis. OCh så avslutade vi med ost och kex =) MYcket gott!! Men nu känner jag verkligen att jag skulle behöva träna hahha!! :)

MEn det får bli i morgon! Plus att det blir lite storhandling och sådant! men först ska jag försöka ta mig en sovmorgon =)


Nej nu ska jag krypa ner i soffan och kolla film!! Hej där ute :) ha en trevlig kvälLl

Av madde - 7 april 2012 19:39

Hej där ute. sitter nere hos syster och crippa och har precis ätit en god middag. det blev grillspet och gratängen :-) mycket gott var det :-) blir troligen lite monopol om någon orkar. annars blir det nog bara slö tittande på tv. sedan blir det efterträtt också ;) gott gott! annars är det inte mycket som händer :-)

Av madde - 7 april 2012 12:36

Startade dagen med lite frukost framför tv:n och bara tog det lugnt!

Sedan blev det iväg och träna. körde lite ben, som ajg heller inte har kört på länge! Så det var bra tungt idag!!

MEn det kändes skönt att ha tränat, för ska till syster ikväll och där lär det ju bli massa godsaker haha!! ... plus att det ska drickas vin ;)


Efter träningen så blev det till att beställa mina utemöbler!! Dom kommer inte förens slutet av april början av maj! Men men inte så långt kvar dit ;) plus att sommaren har ju inte börjat riktigt än.. Så dom kommer nog lagom skulle jag tro =)


Sprang även in på skokanonen och köpte mig ett par skor ;) Så nu har man ett par ritkigt snygga skor i sin samling!! Tyckte jag var värd att köpa ett par som har varit så duktig denna vecka haha!! Man måste ju unna sig på något sätt =)


NU kom jag precis hem och väntar på att mina hallon ska tinna så jag kan få mig en smoothie.. är lite små hungrig så där efter träningen och så!!


Åker som sagt till syster i eftermiddag med mamma!! Så det blir nog en trevlig/ mysig kväll som vanligt!! kommer hem i morgon, och då åker jag raka vägen ut till pappa och äter middag där!! Plus att sommardäcken troligen är på bilen då :D GILLLLLLAAAAAA!!!


Nej fixa sig och äta och packa nu då :) Vi hörs på Söndag kväll lr måndag =) hejjjj där ute! HA en trevlig helg =) <3



 

Gammal bild på mig i träningskläder =)

Av madde - 6 april 2012 16:42

Hej Hallå!!


Då har man jobbat denna långfredag.. Har varit en väldigt lugn fredag måste jag säga! men det är ju bara för att det är röd dag så =)

Så har väl inte så mkt att säga om denna dag egentligen!


KOm precis hem nu, så nu är man ledig fram till Tisdag! Ska bli så skönt!! Så ikväll blir det till att kolla film och bara njuta =)

Och i morgon blir det till att sova, ev gymmet och sedan åker jag och mamma ner till SYster och firar påsk!! Och så kanske jag ska åka och köpa mina utemöbler =)


Idag tänker jag inte skriva vad det har blivit för mat och träning... För det har inte varit någon speciellt jag har ätit och inte har jag tränat heller så =) haha!!


NEj men nu tänkte jag ta och lägga mig på soffan och ta det lugnt...

Kanske inte det roligaste läsningen idag.. men men !! =)

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards