Alla inlägg den 4 mars 2015

Av madde - 4 mars 2015 19:15

Denna dag har gått åt till att jobba 7-16 samma sak i morgon. 

Efter jobbet blev det raka vägen hem för att byta om, för var bortbjudna på middag. =) Det var sambons bonus farmor och farfar som bjöd över oss på middag. Hans lillasyster och bonus syster. Nu är man så mätt att man knappt kan sitta upp haha! Men kände att jag klarade av denna bjudningen helt under kontroll. Blev köttfärsbiffar med kokta morötter och sallad. Hoppade över potatisen =) Dock tog jag en bit av efterrätten, äppelkaka med vaniljsås. 

Men ändå är jag nöjd. =)


Det har alltså inte blivit någon träning idag.. Jag har varit lite seg på träningsfronten denna vecka känns det som. Men har en sista inlämningsuppgift som ska in, därför prioriterar jag den nu. Tanken är att träning kommer att ske resten av denna vecka. Vissa veckor blir det att man inte får in träning, då man har annat för sig helt enkelt. Men då får man tänka på vad man äter istället =)  Alltid ordnar det sig på något sätt!


Som sagt jobbar jag i morgon, sen blir det ledigt =) Helt underbart. Planerna är att storhandla( det EKAR i kylskåpet) sen städa lägenheten. På söndag är planen att åka ut till pappa och städa bilen, ska ju bli fint väder i helgen. Och där lovades det korvgrillning. Det är ju inte helt fel om nu vårsolen är framme =) 


Nej nu ska jag slänga mig på soffan och smälta maten. Får se om det blir plugg i kväll eller om det blir till att lägga sig tidigt istället =) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards