Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av madde - 5 augusti 2013 19:05

Då var man hemma igen, har inte hunnit med att blogga under helgen har haft fullt upp =))

Helgen har varit riktigt mysig, med god mat, dricka och framför allt trevlig sällskap =)


Som sagt så åkte jag till syster i lördags, var nere redan på förmiddagen och fick börja med att vecka dom eftersom att dom knappt hade gått upp ur sängen när jag kom =) Trötta människor! haha!

Iaf så blev det sol och bad på lördagen och kolla när dom höll på att måla. Senare så blev det till att fixa inför våran lilla kräftskiva =) Vi blev ett par stycken iaf, syster, Crippa, Marcus, Vincent, Lennox, Louise, Isak och Elly! Även kom det lite annat folk lite senare på kvällen. Var iaf en trevlig kväll =) 


Var meningen att jag skulle åka hem i söndags men råkade fastna i solstolen, så blev kvar en dag till =) Låg i solen från halv 10 till kl 18 =) Så har man inte fått färg nu vet jag inte vad haha!! Blev iaf lite Mojito och kortspel på kvällen.


SÅ ja jag kan väl inte vara mer än nöjd med denna helg.

Som ni förstår så har det inte blivit mycket träning för mig. Det jag har tränat är att föra glaset till munnen hahaha ;) Lr ja jag tog mig en morgon promenad i går!


IDag när jag kom hem så kom Natta-lee och Wille så dom har tillbringat hela dagen hos mig, mysigt =) Så har precis kört hem dom, så nu är jag trött på att köra bil för denna dag hah!


Som ni även märker så har det inte kommit upp några vikt resultat, beror på att jag inte var hemma i morse, så ni får resultat i morgon =) Känner just nu att jag inte orkar ta mig ut på en promenad, känner mig ganska så trött! Får nog bli en dusch och sedan fortsätta läsa min bok, som jag också även har hunnit med en hel del =) Tror dom i Bålsta har sätt mig med den ganska så mycket om man säger så! Men den är så spännande nu så kan inte sluta läsa den ;) 


Lite bilder från helgen, kommer lägga upp mer sen när jag kopplar in kameran.


Mitt fina dukade bord =)

 

Marcus och Crippa, nubben var med :D

Lite kortspel under kvällen =) 

   

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards