Alla inlägg den 29 augusti 2013

Av madde - 29 augusti 2013 19:50

Torsdag idag och jag är ledig =) Råkade bli en riktig skön sovmorgon, jag som jämt vaknar vid 8 på morgonen vaknade inte förrns 10 =)) Och då tror man att man ska vara utvilad, men inte det inte.. Vaknade med huvudvärk så det var inte det roligaste.. Men bara att gilla läget. 

Har iaf hunnit med att köra 2 tvättmaskiner, får se om det blir en i morgon också. Blev också att hämta ut kortisonet, så nu ska vi se hur det funkar.. Råkade även gå in i lite andra affärer, och vips så var det rea på parfymer. Så det fick bli en för 65 kr =) Inte illa det inte!! Fynda kan man allt bra göra ibland!


Resten av dagen har jag bara legat och tagit det lugnt, har varit så trött. Konstigt nog så kunde jag inte sova något under dagen.. Så troligen somnar man skönt i natt =)


Nu på kvällskvisten så har jag varit iväg och ridit. Blev på Frej som vanligt =) Känns verkligen bra att rida samma häst varje gång, för jag och Frej har kommit så långt med varandra att vi bara har fin slipningen kvar! Och när den sitter så kommer allt gå som en dans! 

Vet inte om jag har skrivit detta någon gång, men att börja rida igen är det bästa jag har gjort. Många tycker att det är dyrt att gå på ridskola, men jag känner så här att jag unnar mig inte så speciellt mycket så detta kan jag unna mig med gott samvete. Så det får kosta vad det kostar vill känner jag =) Jag måste få göra något jag tycker är kul, för att orka jobba och orka med viktnedgången.


Nog om mig idag.. Ska kolla lite på tv nu och bara slappa!


Dagens mat och motion:


Frukost: En liten hårdsmörgås med leverpastej

Lunch: 2 knäckebröd med leverpastej

Middag: Karré, rostade rotfrukter ( morötter, palsternacka och rödbetor) En liten klick bea sås.

Övrigt: Några godisbitar

Motion: Ridning 1 timme

Steg: 6700

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards