Alla inlägg den 12 augusti 2013

Av madde - 12 augusti 2013 18:11

Hej där ute!


Hm.. vad ska man börja med! Resultaten eller vardagen?!?!

Tror det får bli resultaten så har jag det överstökat! Trodde det hade gått bättre med vikten denna vecka men vågen visade på +0,2 kg! Dock är det ju inte några farliga hg.. Men irriterande ändå! Kan även summera att under semester så har jag gått ner -0,1 kg! Man bör väl inte klaga på det! Är väldigt nöjd att jag inte gick upp under semester iaf! Så får ge mig själv en klapp på axeln =)

Men nu kör vi igen! Bara till att kämpa på.. Känner att jag måste dra mig ner på gymmet mer nu, eftersom att man har börjat jobba och min rygg kommer att ta stryk väldigt fort annars! Funderar på om jag ska gymma dom dagarna jag är ledig, för då har jag mer tid och kan fokusera på det! Tycker även att det är skönare att avsluta ett jobbpass med en promenad så man kommer ner i varv en aning! Måste fundera lite mer på hur jag ska lägga upp det!!

 

Som ni har förstått så är jag tillbaka på jobbet nu igen! Och det kändes helt okej måste jag säga, även om jag har varit trött.. Men man kommer in i det snart igen att gå upp tidigt! Det är bara dom första dagarna, sen är allt som vanligt igen!!

När jag kom hem idag så blev det en promenad med stavarna.. Var lite osäker på om man skulle hinna gå innan det skulle börja regna igen... Himlen var väldigt mörk. Men tur hade man, och än har det inte börjat regna =)

Har även handlat med Natta-lee, och nu blir det fix här hemma.

 

Ska passa på att säga att idag fyller min underbara mamma år =) Eftersom att jag jobbar så åker jag inte ner och firar henne. Tar ju ett tag att åka.. Och så börjar man 7 i morgon igen! Men iaf ett stort grattis till henne =)) <3 <3

 

Dagens mat och motion:

 

Frukost: Hårtbröd med leverpastej och yoghurt med musli. Kaffe på jobbet

Lunch: Lasagne och hårtbröd, kaffe

Mellanmål: En isglass

Middag: En hårdsmörgås med ost.. ( Ingen ork att göra någon mat idag) 

Motion: 35 min stavgång



Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards