Alla inlägg den 26 augusti 2013

Av madde - 26 augusti 2013 18:33

En ny vecka igen då! Tycker veckorna går riktigt fort nu förtiden, men hinner knappt säga a så är det måndag igen...


Iaf denna vecka började med att jobba.. Men nu har jag sovmorgon fram till söndag, eftersom att jag bara kör kvällsjobb plus 2 lediga dagar =) Kan ju inte bli bättre haha!!

Jobbet idag har iaf rullat på, lite seg dag men men inte mycket att göra åt..

Drog och stor handlade efter jobbet, så nu är kylskåpet fullt tills i morgon när jag kommer hem =) Känns faktiskt riktigt bra. Tyckte jag bara fick med mig nyttig mat hem också. Det skadar ju aldrig om man säger så =) Försökte även att köra så mycket ECO mat som möjligt.. Mest på frukt och grönsaker, så känner mig nöjd =)

Så det är bara hem och laga en massa mat i veckan sen.. Ska försöka lägga upp lite mat bilder också, men oftast är man så hungrig att man inte hinner ta kort innan det är slut haha!!


Var iaf riktigt slut i kroppen när jag kom hem, och benen var som bly. Så har faktiskt inte varit ute och gått idag, men får ta igen förra veckans slarv med motion denna vecka istället =)) 


Tror jag ska krypa ner i sängen och kolla film eller läsa en bok nu faktiskt. känner att jag inte orkar göra så mycket mer. 

Ska försöka ladda inför i morgon. Ska nämligen till läkaren då. Så hoppas att dom kan hitta något fel på mina händer och fötter... I helgen har händerna sätt bra ut iaf.. Men så fort man börjar jobba som blir dom sämre på en gång =(( Suck!!


Mat och motion:


Frukost: 2 smörgåsar med korv och yoghurt med flingor, kaffe

Lunch: Lax, broccoli och gröna bönor med kall sås, kaffe

Mellanmål: En glass

Middag: 2 smörgåsar med ost.

Motion: Ingen

Steg: 4000


Måste bara tillägga att när jag äter en ordentlig lunch, så är jag inte alls hungrig på kvällarna. Därför jag oftast inte äter så mycket på kvällen.. Borde dock bli bättre på att äta på kvällen, men orken finns inte att stå och göra någon mat... Men som sagt får försöka att bli bättre på det! Skärpning på mig!!!!

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards