Alla inlägg den 14 augusti 2013

Av madde - 14 augusti 2013 19:57

Har egentligen inte gjort så mycket sedan jag skrev sist.

Läst, kollat serier, tränat och gjort middag!

Som träning idag blev det att testa gummibandet, det var faktiskt jobbigare än vad jag trodde.. Så ska försöka göra dessa övningar minst 3 gånger i veckan... Körde igenom magen, rygg, axlar, armar, ben och rumpa! Så man kan säga att det blev hela kroppen =) Får se om man får några resultat haha!

Efter träningen blev det en lång dusch, med hårinpackning, peeling och fila fötter! Sedan unnade jag mig att smörja in kroppen med den helt underbara hudlotionen som jag köpte på Kreta! Är lite snål med den måste jag säga =) 

Så nu har man en skön känsla i kroppen efter lite egen vård! Kan ju inte bara pina kroppen, måste ta hand om den också =) 

Just nu har jag kurrat ner mig i soffan med en kopp te och knäckebröd smörgås, och läser Må bra tidningen! 

Tror inte jag kan avsluta denna dag bättre, med tanke på att jag startade dagen med magvärk! Så det är skönt att bara ta det lite lugnt nu, så det inte kommer tillbaka!!


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 fullkorns smörgåsar med ost, sallad och gurka. Kaffe latte

Mellanmål: Kaffe

Lunch: Kycklingwok ( Kyckling, ingefära, vitlöksklyftor, citronsaft, soja och wokgrönsaker)

Middag: Kycklinghamburgare. ( hemma gjord )

Mellanmål: Te och knäckebröd med ost

Motion: Styrketräning med gummiband hemma.  

Av madde - 14 augusti 2013 13:40

Hej där ute!


Orkade inte blogga igår, var så fruktansvärt trött! Höll på att somna flera gånger när jag kom hem. Det gjorde även att det inte blev någon träning för mig igår.. Troligen sa kroppen ifrån, och man måste ju lyssna på den också! Man kan inte bara köra på, bara för att man själv vill! 


När jag vaknade i morse så hade jag jätte ont i magen, den var helt spänd och uppblåst... Så inte kände jag för att gå upp då direkt... Av någon konstig anledning så hade jag ställt väckarklockan i sömnen, så den ringde vid 5.20 suck!! Skönt att man visste att man kunde ligga kvar i sängen iaf =) alltid något positivt..

Men efter lite frukost och kaffe så lättade de. Tur det, hade ingen lust att ha ont resten av dagen..

Har hunnit med att vara med Natta-lee och Wille i lekparken och tagit en kaffe här innan dom skulle åka hem.

Blev en säng till affären för att köpa lite saker till lunchen. Och när man skulle till bilen så öppnade sig himlen!! Suck!! Man blev ju lite blöt om man säger så haha!! Men men ingen fara att bli lite blöt. Var tvungen att kliva ur bilen när det regnade som mest, för att slänga tidningar och glasflaskor.. Det har ståt här hemma så länge att jag kände att nu var det dags.. Så nu är det borta!  


När jag stod och skulle fixa lite lunch, så öppnade sig himlen på nytt plus att det började åska.. Jag är väl inte den som tycker om åska så speciellt mycket. Så det blev att dra ut sladdar till tv och dator. Men som tur så kom det inte mer än några smällar så var det över.. Men det är bra grått på himlen, så resten av dagen får tillbringas inne!

Får se om man beger sig ner till gymmet eller om man kör styrke övningar här hemma. Köpte må bra tidningen idag och då fick man med ett gummiband, så tänkte pröva dom övningarna =)


Ja mer har jag väl inte att säga just nu.. Återkommer till kvällen.  =)


Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards