Alla inlägg den 11 augusti 2013

Av madde - 11 augusti 2013 17:46

Jaha där ute, då börjar det bli dags att komma tillbaka till vardagen! I morgon börjar allvaret igen.... Ja jag ska väl inte klaga på denna semester =) Som jag sa till Natta-lee idag, jag har verkligen inte haft någon tid att passa, bara tagit dagarna som dom kommer! Och det har verkligen bokstavligen varit så =)

Så jag bör vara utvilad och pigg på att komma tillbaka! Tror även att när jag kommer in i rutinerna igen, så kommer även träningen och maten komma igång ordentligt igen! =) Så nu kör vi igen!!!


Denna dag har jag som jag skrev i mitt tidigare inlägg tvättat, gjort matlådor, handlat och diskat. Har även hunnit med att umgås med min finaste vän och hennes underbara son! ( dock var han otroligt gnällig idag). Som jag också skrev så har det ju åskat och regnat lite. Men det verkade dra på sidan av, för fick en regnskur och muller långt ifrån.. Så kom ut på en promenad, blev faktiskt en väldigt lugnt och skön promenad. Kände att jag ville gå lugnt och bara njuta! Så då fick det bli så också =)) Så känner mig riktigt nöjd med denna dag. 

Tror det bara får bli lite läsning och kolla på tv ikväll! Blir väl att försöka komma i säng rätt tidigt så man orkar gå upp i morgon! Plus att det är vägning i morgon också! Ska faktiskt bli spännande. Har jag tur så klarar jag mitt delmål, då blir det till att hyra en film som belöning =) 


Dagens mat och motion:


Frukost: Baguette med lite skagenröra och gurka.

Mellanmål: Kaffe med någon liknande kexchokladkaka 

Middag: Lasagne 

Motion: 40 min lugn promenad

Övrigt: Troligen en frukt innan jag går och lägger mig

Av madde - 11 augusti 2013 15:05

Förrns nu har jag laddat in bilderna från kräftskivan, har inte haft ork att göra det tidigare. Men tycker det är dags nu! Eftersom att jag inte kan gå ut och träna än, med tanke på att det börjar mörkna på himlen och man hör hur det mullrar där ute så väntar jag tills det har dragit förbi =))

Så njut av bilderna =) 


   

Syster, Svåger och Marcus!

 

Kortspel senare på kvällen =)

   

Lite nytt här hemma =)

Lite nytt här hemma =)

    

Av madde - 11 augusti 2013 09:11

Jaha då får man passa på att njuta denna söndag!! Eftersom att detta är min sista semester dag denna sommar =(( Skulle inte ha emot att gå hemma och strosa några dagar till. Men går inte direkt ut hårt att arbete, jobbar bara 2 dagar sedan ledig igen =))

Men jag jobbar ju ca 7 veckor bara sedan är jag ledig igen =))))))


Igår orkade jag inte skriva något, var riktigt trött om man säger så! Mamma åkte på förmiddagen, sedan kom Natta-lee och Wille till mig och myste! Var ju meningen att natta-lee skulle få bli lite fin i håret, men slingorna gav inget resultat så det var lite tråkigt :( Men men slutade iaf med att vi kollade på kalle anka och somnade! Vi var nog värda det! 

Resten av kvällen var bara lugnt. Höll på att somna flera gånger så blev tidigt i säng =))


Så vad händer idag då?? Idag har jag redan slagit på en tvättmaskin, så ska ställa mig att diska nu. Blir väl upp och handla lite, så man klarar sig i veckan. Sedan blir det till att göra matlådor, tänkte göra en vanlig lasagne bara. Sen får jag se om jag hittar på något annat i matlådorna =))


Åter kommer senare i kväll =))

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards