Alla inlägg under mars 2015

Av madde - 16 mars 2015 11:52

Klar med skolan, och man kan nu titulera sig som Administratör =) En underbar känsla att äntligen vara klar med studierna! Det har varit både motgångar och framgångar. Bara att invänta betygen nu =) 


Eftersom att jag nu är klar med skolan, är min tanke att lägga i en högre växel när det gäller min viktnedgång. Mer träning och ännu bättre mat! Nu har man äntligen tid att kunna fokusera ännu mer på detta. Och så kan jag även få mer tid till nära och kära =) En stor lättnad att få tillbaka sitt normal liv igen. Kommer säkert kännas lite konstigt i början, eftersom att man har haft på rutin i 20 veckor att plugga. 


Har varit igång länge idag, har hunnit med att städa eftersom att det inte hans med i helgen då jag jobbade och behövde plugga. Nu har jag med andra ord hela dagen på mig att göra vad jag vill :D Det vill säga att jag kommer att träna haha! Men först ska jag försöka få i mig lite lunch, börjar bli dags för det nu nämligen =) 


Hoppas ni har haft en bra helg, och njutit i solen. Har faktiskt hunnit med att njuta av den i helgen. Eftersom att jag hade syster och wilma här i fredags till lördagen. Blev det promenader =) Lång promenad i lördags morse innan jobbet, plus cirkelträning. Och igår blev det även en långpromenad =) Har alltså fått in mycket träning fast jag har jobbat =) 


Men nu blir det lunch och träning =) 

Av madde - 13 mars 2015 12:44

4 timmar går fort. När är ett prov avklarat. Bara att invänta det sista på måndag! Så himla skönt ska det bli!

Tycker detta prov gick hyfsat iaf, bara hoppas på bra resultat.


Nu blir det till att ta det lugnt innan Patrik kommer hem. Sen kommer syster och Wilma. Mysigt =) Blir troligen att ta en lång promenad med Wilma =) 


Har fått en sträckning i fingret också, efter gårdagens ridning. Fråga mig int hur... Men lyckades med det iaf. Red 1,5 timme igår. Så man var väldigt slut efter det passet. Men kul och bra gick det =) Trodde dock jag skulle ha mer träningsvärk i kroppen idag, eftersom att jag hade ont i varje muskelgrupp igår kväll. Men verkar ha sluppit det. Bara fingret som sagt! Är iaf sjukt nöjd efter gårdagens ridning.


Ska ta mig något att äta nu, börjar bli hungrig efter att ha suttit och skrivit hela fm. =)


Hoppas ni får en trevlig fredag =) 

Av madde - 12 mars 2015 15:13

Fick tillbaka den sista uppgiften idag, och fick B. Trodde verkligen inte att jag skulle få det, eftersom att jag inte fattade sista uppgiften. Men tydligen så hade jag fattat den rätt haha ;) Ibland blir man förvånad av sig själv ;)


Har iaf suttit och pluggat hela fm.. Blev även en kaffe med pappa, sen fortsatte jag att plugga. 

Eftersom att solen lyser idag också, har det blivit en kortare promenad på 25 min. Har träningsvärk i benen som heter duga ;) hihi!! Men var iaf tvungen att komma ut i solen för att få lite energi. 

Har även suttit ute på balkongen och läst igenom frågorna och solat samtidigt. Man får tänka smart ibland ;) Blev även att städa lite på balkongen, man måste ju ha lite pauser från pluggandet..


Nu blir det nog till att läsa igenom allt en gång till, innan det är dags för middag och sedan iväg till stallet. Det är teori och ridning idag. Så blir 2 timmars lektion idag =) 

Blir väl till att sova direkt när man kommer hem, så man är pigg till provet i morgon =)


Dags att göra lite nytta igen ;) 

Hoppas ni har det bra i solen! 

Av madde - 11 mars 2015 08:57

Eftersom att jag har lite att göra innan jag börjar jobba idag. fick det bli till att gå upp lite tidigare också!

Frukost intagen, disken diskad och ett hårt träningspass avklarat. Nu är det bara plugg, lunch och ringa och boka prov kvar ;)


Det blev ytterligare ett pass från boken idag, men usch vad jobbiga dom är! Det är pulsbaserad träning, detta gör att det blir jobbigare känns det som. Eller så är det de att man inte har tillräckligt med kondition. Tror jag får börja lägg in mer kondition i träningen. Kanske inte räcker med enbart promenader. Får börja intervallträna.... 

Dagens pass bestod iaf av 5 övningar med olika rep, där man skulle köra 2 varv. Kanske inte låter så jobbigt men det var det allt. Blev ett pass på 10 min.. 

Tror inte jag hinner med någon promenad idag, men troligen får jag en kort promenad på jobbet idag. Bättre än inget =)


Precis nu ringa även skolan upp, så nu är provet bokat =) Nu gäller det till att plugga på hårt =)

Så skulle det bli dåligt med uppdateringar nu ett tag, är det bara för att jag måste plugga :)


Alltså är det inte långt kvar tills jag kan få tillbaka mitt normala liv :D Underbart!!!!!


Nej dags att börja med dagens uppgifter =) 

Av madde - 9 mars 2015 20:08

Dags för en ny vecka! Och den startade ju bra, solen strålade och det var varmt och skönt ute =) Man kan ju inte klaga då inte hihi!

Fick gratis promenad på jobbet idag, och det är ju inte helt fel när man är under träning! Extra steg till mig hihi! Har börjat haft på mig min riktiga stegräknare nu. Eftersom att jag inte riktigt litar på mobilen. Har idag nått 10505 steg. Inte illa det inte =) 


Väl hemma idag fick det även då bli en promenad på va 35 min. Plus att vi började träningsschemat som vi har fått utav boken jag köpte i helgen. Men oj så jobbigt det var. Det var pinsamt hur dåligt det gick för både mig och sambom. Tror dock vi gick ut lite för hårt. Det gällde idag att göra så många varv som möjligt. Tror nog att man skulle ha vunnit på att ta det lugnt, även om det inte hade blivit så många varv. Vi skulle ha hållt på i 10 minuter, men det kan jag säga att det gjorde vi inte. Men nu vet vi hur vi ev ska lägga ut det, så bättre lycka nästa gång som är på onsdag =) Det är bara bita ihop och fortsätta. Ingen anledning att ge upp, för då blir man aldrig bra. 


Har även nu suttit och pluggat en hel del, eftersom att jag har ett 4 timmars prov på fredag.. Inte alls taggad. Men skönt att det snart är över iaf =) 


Annars har det inte hänt något speciellt. Kämpar på med träningen och maten denna vecka också =) Kanske blir det till att  visa sig på stranden iaf i sommar haha ;) 


Av madde - 8 mars 2015 17:33

Solen har värmt på ordentligt idag! Hur underbart är inte det?!?! JO helt underbart! Har verkligen njutit. 

Har som sagt varit ute och tvättat bilen, och suttit i solen och fikat och grillat korv! Har ju myst med katterna också hihih =)

Blev en sväng förbi rusta för att köpa hem lite mer träningsredskap. Pilatesboll och en till yogamatta =) Nu är det bara att köra på. Igår köpte jag en träningsbok med övningar och ett träningsschema. Tänkte att jag skulle testa det så får vi se vad som händer =) 

Läste även i denna bok att man bör ställa bort vågen, för en våg kan ju inte veta hur mycket muskler du har på kroppen och hur mycket vätska man har. OM man nu inte har en sådan specialvåg. Så fram med måttbandet, och utgå efter det. Och kan faktiskt hålla med om det. Man ser mer skillnad på ett måttband än på en våg =) Så nu är vågen undanställd, och måttbandet framtaget =) Här ska tränas!!


Lovade lite bilder också, så dags att visa lite vad som har hänt under helgen =)


Middagen i fredags =) 

 

Inköpet i lördags =)

 

Förrätten i lördags =)

 

I båten hittade jag Smirre idag =)

 

Tiger var ute och njöt av vårsolen =)

 

Och min bil fick bli ren =) 

 

Av madde - 8 mars 2015 09:12

Har inte hunnit med att skriva något. Har inte haft någon ork, plus att jag har passat på att umgås med min stora kärlek. i fredags blev det en ganska lugn fredag kväll. Blev lite film och bara tog det lugnt.

Igår pluggade jag på fm, sen kände vi för att göra något så fick bli en vända på stan. Där jag införskaffade mig en massa roliga saker =) Skönaste var att jag inte la ut en krona på sakerna, då jag hade presentkort sen jag fyllde år. 

Fick även bli en sväng till farmor för att fika och handla med henne.

Annars blev det en lugn lördags em, med promenad och go mat =) Vi har ätit massa god mat denna helg, myst riktigt ordentligt har vi gjort. Det var länge sen vi hade en sådan helg =) <3


Idag blir det en sväng ut till pappa för att städa min bil, och troligen grilla lite korv. Solen lyser så det blir en skön dag. Tanken är att vi ska ta oss en lång promenad senare idag eller om vi tar den innan vi åker ut till pappa.


Har tagit en lite bilder i helgen, som jag kommer lägga ut senare idag. Har inte fört över dom till datorn än =) 

Men nu blir det nog lite mer kaffe, samtidigt som vi har på Wasaloppet i bakgrunden. 

Hoppas ni får en bra söndag, och får njuta av solen :D 



Av madde - 6 mars 2015 11:58

Äntligen är den sista inlämninguppgiften klar!! Hur skönt som helst =) Nu är det bara 2 prov kvar, sen är man färdig med skolan =) Då kan man äntligen börja umgås med folk och TRÄNA =) Längtar!!!!


Har hunnit med ett träningspass nu på fm. Blev 25 min promenad som uppvärmning, sedan 20 min med övningar här hemma =) Kändes riktigt skönt att träna ordentligt igen =) Blir ingen slappar helg med träning för min del iaf! 


Har tidigare tagit en massa bilder på kroppen, för att jag själv ska kunna se vad som händer med kroppen. Tycker det är bra att göra det, för oftast så tycker man inte att det händer något. Men går man tillbaka till bilder och tar bilder på en själv emellan åt, så ser man skillnaden. 

Men nu var det bra länge sedan jag hade tagit bild, nästan 1-2 år sedan haha =) Det var helt enkelt dags att ta nya idag. Ska bli kul att se om det händer något. Har lite mål, att försöka med att gå ner 5 kg tills påsk och förhoppningsvis ska jag försöka med 10 kg tills jag åker till Kreta. Blir dock inte missnöjd om jag inte klarar det. Vill bara ha lite mål att sträva efter =) Alltså blir det att fokusera sten hårt nu. Och troligtvis kommer det att fungera bättre med allt nu när skolan snart är över också =) 


Resten av dagen blir det till att storstäda och handla =) Och invänta killen, som kommer hem om dryga timmen =) 

Sedan blir det myshelg =) 


Hoppas ni har en bra start på eran fredag =) 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards