Alla inlägg under mars 2015

Av madde - 5 mars 2015 19:15

Skönt med ledighet =) Som man har längtat. Hoppas inte denna helg försvinner för fort bara. Helgerna har ju en tendens att försvinna fort...


Iaf har det varit jobbdag idag. Fm arbete med APT på em. Eftersom att mötet var inne i "stan" blev det till att åka hem och parkera bilen innan mötet. Eftersom att det är riktigt dåligt med parkeringar runt om kontoret här inne. Det medförde att jag fick mig en promenad i solen =) Var lite därför jag valde att åka hem och ställa bilen. Tar ca 10-15 min att gå till kontoret hemifrån, så en liten promenad blev det fram och tillbaka. 

Ni som inte vet vart jag arbetar så arbetar jag ute på landet, det tar ca 15-20 min med bil dit.


Efter jobbet blev det till att kolla igenom uppgiften, ska kolla en sista gång i morgon innan jag skickar in min sista uppgift =) Fick även med mig sambon ut på en kvällspromenad på ca 20 min. Inte så långt men skönt att komma ut lite, innan det är dags för sängen. 

Imorgon blir det iaf hård träning, har ju legat på latsidan denna vecka. Men nu för musklerna inte vila längre, dags att komma i gång igen =) Tycker iaf jag har varit duktig, som har kommit ut på lite promenader under dagarna =) 


Men nu är det dags för en duscha, sedan lite tv tittande om det nu är något att titta på. Annars får det ta och bli att läsa lite =) 

Av madde - 4 mars 2015 19:15

Denna dag har gått åt till att jobba 7-16 samma sak i morgon. 

Efter jobbet blev det raka vägen hem för att byta om, för var bortbjudna på middag. =) Det var sambons bonus farmor och farfar som bjöd över oss på middag. Hans lillasyster och bonus syster. Nu är man så mätt att man knappt kan sitta upp haha! Men kände att jag klarade av denna bjudningen helt under kontroll. Blev köttfärsbiffar med kokta morötter och sallad. Hoppade över potatisen =) Dock tog jag en bit av efterrätten, äppelkaka med vaniljsås. 

Men ändå är jag nöjd. =)


Det har alltså inte blivit någon träning idag.. Jag har varit lite seg på träningsfronten denna vecka känns det som. Men har en sista inlämningsuppgift som ska in, därför prioriterar jag den nu. Tanken är att träning kommer att ske resten av denna vecka. Vissa veckor blir det att man inte får in träning, då man har annat för sig helt enkelt. Men då får man tänka på vad man äter istället =)  Alltid ordnar det sig på något sätt!


Som sagt jobbar jag i morgon, sen blir det ledigt =) Helt underbart. Planerna är att storhandla( det EKAR i kylskåpet) sen städa lägenheten. På söndag är planen att åka ut till pappa och städa bilen, ska ju bli fint väder i helgen. Och där lovades det korvgrillning. Det är ju inte helt fel om nu vårsolen är framme =) 


Nej nu ska jag slänga mig på soffan och smälta maten. Får se om det blir plugg i kväll eller om det blir till att lägga sig tidigt istället =) 

Av madde - 3 mars 2015 12:42

När jag satt och åt lunch bläddrade jag igenom tidningen topphälsa. För det första tyckte jag att den hade blivit sämre, får helt enkelt hålla mig till Må Bra tidningen. Men det som stör mig mest med båda tidningarna, är att det rekommenderar hudprodukter och dyl. Men det tänker inte på att det finns folk som läser deras tidningar, som är parfymallergiker och då inte kan använda dessa produkter. Det finns ju fler än jag som är det ute i Sverige.. Även när man läser båda tidningarnas recept så innehåller det nöter nöter och åter nöter. Det finns en hel hög där ute som är nötallergiker...... Men sådant tänker de inte på. Blir faktiskt irriterad, att tidningar inte tänker på att det finns allergiker där ute. Visst att de inte kan ta hänsyn till alla allergier. Men både parfym och nöt är väldigt vanligt!!!

    Därför beslöt jag mig för att skriva en rad till dom, just om att det kanske bör tänka på att det finns parfym och nöt allergiker som läser deras tidningar.. Får se om man får något svar, eller om det bara hoppar över det....

Det är min "goda" gärning idag haha! 


För övrigt har jag pluggat, eller ja jag sitter fortfarande och pluggar. Men har även hunnit med en promenad på ca 40 min. Man måste ha lite rast också! Det var faktiskt riktigt skönt ute, även om det inte är så många grader.. 


Ska träna lite mer senare idag. Det är skönt att dela upp passen under dagen. För när jag väl tröttnar på pluggandet, kan man ta och träna lite och rensa hjärnan. På detta sätt brukar man få lite ny energi att skriva lite kloka ord i uppgiften haha =) 


Nej jag tänkte ta och fortsätta nu. Men funderar på om man kanske skulle ta sig en kopp kaffe. =) 

Hej hopp

Av madde - 2 mars 2015 19:29

Fick bli en tur till min fina syster och hunden Wilma idag =) Passade på att ta med mig Natta-lee och barnen också =) Det blev en mysig dag, med en tokig hund och en 5 åring som sprang runt och busade hela tiden :) 

Lite trött var jag när jag kom hem, blir lätt det när man koncentrerar sig på att köra bil. 

Fick tillbaka lite energi eftersom att jag och sambon tog oss en promenad efter att vi hade varit och handlat och ätit. Eller ja mat och mat vi åt en varsin shake eftersom att vi inte var hungriga. Plus att jag var tvungen att kompensera upp mitt matintag, då det blev pizza till lunch idag.


Har annars läst lite i skolboken, det är ju inte många veckor kvar nu. Har endast denna vecka kvar på en inlämningsuppgift, sedan är det inga fler sådana. Bara två prov som står på spel... Ska bli riktigt skönt när skolan är över. Det gör att man kan hinna umgås med nära och kära igen ordentligt =) Man får tillbaka ett normalt liv igen hihi! 


Imorgon är bara planen att plugga. Jobbar endast onsdag och torsdag denna vecka, det gör att man hinner plugga en hel del. Plus att man hinner träna en massa :D Underbart!!!


Nej nu ska jag lägga mig i soffan ett tag innan det är dags för sängen, blir tidigt i säng idag. Då man är riktigt trött! 

Hoppas ni har haft en bra start på veckan =) 

Av madde - 1 mars 2015 17:22

Nu har jag jobbat hela helgen fred 12-22 och lör + sön 7-16. Är rätt trött faktiskt. 

Så nu blir det skönt med lite ledighet. 


Börjar min ledighet med att åka till syster och wilma tillsammans med Natta-lee och barnen =) Kommer bli super mysigt! <3 

Resten av ledigheten kommer bestå av plugg plugg plugg plugg och träning. 


Igår blev det träning för min del, promenad och cirkelträning.  Idag var tanken att jag skulle ta en promenad idag, men blåser storm här och är super trött. Får helt enkelt vara nöjd med veckans träning, och ta tag i den igen i morgon! 

Ska också tillbringa lite tid med min sambo, eftersom att man inte har kunnat gjort det i helgen då man jobbat!


Hoppas ni har haft en bra helg där ute! 


Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards