Alla inlägg den 20 juni 2013

Av madde - 20 juni 2013 19:19

Nu tänker jag inte göra något mer denna dag, huvudet spränger. Har troligen druckit för lite vatten i denna värme... Eller det är kvavt ute eller är fortfarande. Skulle vara skönt om det kunde regna lr åska lite så luften blev bättre..


Som sagt har denna dag rullat på, började med att Natalie tittade förbi på en snabb kopp kaffe eftersom att hon hade en kund här i krokarna. Var även extra snäll och följde med henne och handlade till sin kund, så slapp hon cykla. Jag behövde ändå handla lite jag med så passade bra det.


Har även hunnit unna mig en thaimassage idag också! Och oj så skönt det var, var jätte länge sen jag tog en helkropps massage. Men nu ska jag försöka unna mig det varannan eller var tredje vecka. Måste ju ta hand om kroppen nu när den får kämpa så hårt!


Efter denna njutningen så träffade jag Farida för att gå en promenad, blev en sväng i spåret. Varmt var det allt, så kroppen fick svettas ut ordentligt idag..


Även blev det en sväng ut till pappa och sätta på mina nya navkapslar. =) Oj så fin bilen är nu, ska bara tvätta den nu också =) Sen ska ni få se en bild på den..


Så nu ligger man i soffan med stans huvudvärk.. Hatar att ha ont i huvudet. Men bara att lida igenom det, troligen blir det tidigt i säng.. Ev att Natalie ska sova här, men man vet aldrig med den kvinnan haha =)) Min sötaste underbaraste vän!!!!!! <3<3


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 hårda smörgåsar ( Husman) med kalkon och gurka..

Mellanmål: Kaffe

Lunch: Hårt bröd ( surdeg med linfrön) kalkon

Middag: En hamburgare på Mc donken ( orkade verkligen inte lagga mat i denna värme och ha huvudvärk samtidigt)

Motion: ca 1 timmes promenad



Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards