Alla inlägg den 22 juni 2013

Av madde - 22 juni 2013 20:38

Då börjar denna dag lida mot sitt slut för min del. Eftersom att man jobbar i morgon igen, så får man krypa i säng tidigt =) Ska faktiskt bli skönt, eftersom att jag är så himla trött idag...

Som sagt har jag jobbat idag, och det gick väl helt okej. Drog vidare hem för att gå en sväng med stavarna.. Trodde att det skulle börja regna, för det var bra mörkt på himlen. Tur så klarade man sig ifrån regnet, och än har det inte kommit något! Blev iaf en snabb dusch för att sedan bege sig ut till pappa och äta middag.. Slapp man gör egen, plus att man fick med sig matlåda hem. =)) Så inte helt fel.


Men har väldigt mycket ångest över helgens godheter... Känns som att jag verkligen har ätit sådant som jag verkligen inte borde äta... Har blivit bullar, godis och någon slags chokladtårta.... Suck!! Jag som kände mig så duktig och hålla mig ifrån allt detta!! Så kommer troligen inte bli nöjd med måndagens invägning.. Men vad ska man göra.. Man kan ju inte direkt spola tillbaka tiden och få det ogjort =((  Så jag förväntar mig inte någon direkt stor viktminskning denna vecka... Jag blir nöjd om jag bara står stilla på förra veckans resultat... Så bara att vänta tills på måndag morgon och se vad vågen står på..


Har även kommit på att jag har börjat komma in i en gammal vana som jag hade för JÄTTE länge sedan, tränade då 2 ggr per dag. Försöker att träna så mycket som möjligt nu, och har nu börjat försökt att träna 2 ggr per dag. Även om det "bara" blir en promenad på morgonen eller kvällen och sedan gym. Så känns det väldigt bra =)))

Så träningen har verkligen kommit igång för mig, nu är det bara lite små puts på maten så ska nog detta kunna funka denna gång också =))


NU ska jag ta och göra något annat =) hejsan där ute 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards