Alla inlägg den 6 juni 2013

Av madde - 6 juni 2013 23:02

Så nu är man hemma igen, efter en fullspäckad dag =))


Började med en ordentlig sovmorgon, brukar ju alltid vakna vid 7-8 tiden när jag är ledig men slog till och vaknade vid halv tio idag! Riktigt skönt måste jag säga. Så det blev bara upp och göra i ordning sig för att sedan möta Sanne vid bussen =)) Vi har bara njutit av det underbara vädret idag, ätit lunch och ätit glass nere i parken. Och så har vi pratat en massa skit =)) Var ju ett tag sedan vi träffades nu så. =)) Så det var en riktigt bra start på dagen.


När jag kom hem sedan så råkade jag somna en timme. Så det blev bara upp och göra i ordning sig för stallet sedan. Har ju inte ridit på 2 veckor, så det var dags nu ;) 

Väl i stallet så blev det lite att prata med Sandra också, mycket trevlig tjej som jobbar i stallet =)) Kom på när jag pratade med henne att jag kanske kunde rida igen idag när jag ändå var i stallet. Och Frej hade ändå bara gått med i en lugn grupp på dagen. Så det passade bra att jag red honom 2 gånger. Alltså så red jag i 2 timmar i sträck ikväll! Och kan säga att det börjar kännas i benen nu hahah!! Första timmen så red vi ut, red en sväng där jag brukar promenera och sedan blev det att rida på en stor äng. Snacka om att det var varmt, red rakt i solskenet haha!! Är väldigt imponerad att ingen av hästarna började skutta runt eftersom att vi var i deras sommarhage ;) 

Andra timmen så red vi på utevolten, övade på lite svängar och sådant. Och efter många om och men så började Frej gå fint. Blev iaf samlat och fint tyckte jag =)

Men vem som blev svettigast av dom här 2 timmarna vet jag inte, tröjan jag hade var inte direkt torr när jag kom hem haha!! =))


Nog med det, blev en väldigt snabb dusch när jag kom hem. För att sedan bege mig till Stefan, Anne och Proppen. Tur dom hade lite mat över så att jag fick i mig lite, och sedan blev det rabarberpaj till efterrätt! Mycket gott.

Proppen satt och höll på med mitt hår, så man somnade ju nästan haha!!

Påvägen hem så var det lite safari. 2 älgar i början av vägen, en liftare halvvägs och sedan en älg som nästan stod på vägen. Men jag kom hem helskinnad =))

Så nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen, kommer nog somna gott.


Dagens mat och mortion.


Frukost: 2 ostsmörgåsar med gurka, ett glas saft

Lunch: En grillad macka med salami, brieost och tomat.

Mellanmål: En glass

"middag": 4 frukost kex med ost

Middag: Egen gjord kall potatissallad med sparris, brockoli, rocola och tomater. En köttbit och en liten bit hemma gjord korv och lite sås.

Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås.

Mortion: 2 timmar ridning, 10 min cykling och gått en massa i parken och i stan =))


Jag och finaste Frej =) (gammal bild)

 

Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards