Alla inlägg under juni 2013

Av madde - 23 juni 2013 18:38

Då har jag jobbat klart för denna helg!!! Så nu ska det bli väldigt skönt att ha en riktigt lugn vecka.

Har varit otroligt seg denna helg, så ska bli skönt med en sovmorgon. Även om man har proppat i sig kaffe hela dagarna, så har det inte hjälpt. Men inte mycket att göra åt det inte..


Idag kl 16 så var det precis 1 månad kvar tills jag går på semester!! Och oj vad man längtar nu!! Har inga planer för semestern, kommer troligen bara ta dagarna som dom kommer. På så sätt så känner jag att jag får riktig semester. =))

Efter jobbet idag så åkte jag raka vägen till farmor på födelsedagsfika, hon fyller år i morgon men vi firade det idag ist. Hon hade riktig tur när hon skrapade sina trisslotter, hon vann 1000 kr. Man som själv brukar kunna vinna högst 60 hahah =)) Ibland ska ju någon har tur iaf!


Jaha i morgon är det invägning... Ja ni vet som sagt inte hur det kommer att gå, men det går som det går. Denna vecka som kommer har jag tid att träna och tänka på mat, så får väl ta igen det då ist =)) Men man måste ju leva också, så man får väl unna sig lite iaf =)


Nu tänkte jag ta och lägga mig och läsa Må Bra tidningen, så jag är inspirerad till nästa vecka!


Dagens mat och motion:


Frukost: Hårtbröd ( surdeg och linfrön, brytbröd) med salami och jordgubbsyoghurt med linfrön.

Mellanmål: Kaffe och en liten bit choklad tårta.

Lunch: Kött, en halv majskolv, morötter och en mörk fralla. Kaffe

Mellanmål: Kaffe, kaka och jordgubbstårta

Middag: Inte ätit än...

Motion: Ingen 

Av madde - 22 juni 2013 20:38

Då börjar denna dag lida mot sitt slut för min del. Eftersom att man jobbar i morgon igen, så får man krypa i säng tidigt =) Ska faktiskt bli skönt, eftersom att jag är så himla trött idag...

Som sagt har jag jobbat idag, och det gick väl helt okej. Drog vidare hem för att gå en sväng med stavarna.. Trodde att det skulle börja regna, för det var bra mörkt på himlen. Tur så klarade man sig ifrån regnet, och än har det inte kommit något! Blev iaf en snabb dusch för att sedan bege sig ut till pappa och äta middag.. Slapp man gör egen, plus att man fick med sig matlåda hem. =)) Så inte helt fel.


Men har väldigt mycket ångest över helgens godheter... Känns som att jag verkligen har ätit sådant som jag verkligen inte borde äta... Har blivit bullar, godis och någon slags chokladtårta.... Suck!! Jag som kände mig så duktig och hålla mig ifrån allt detta!! Så kommer troligen inte bli nöjd med måndagens invägning.. Men vad ska man göra.. Man kan ju inte direkt spola tillbaka tiden och få det ogjort =((  Så jag förväntar mig inte någon direkt stor viktminskning denna vecka... Jag blir nöjd om jag bara står stilla på förra veckans resultat... Så bara att vänta tills på måndag morgon och se vad vågen står på..


Har även kommit på att jag har börjat komma in i en gammal vana som jag hade för JÄTTE länge sedan, tränade då 2 ggr per dag. Försöker att träna så mycket som möjligt nu, och har nu börjat försökt att träna 2 ggr per dag. Även om det "bara" blir en promenad på morgonen eller kvällen och sedan gym. Så känns det väldigt bra =)))

Så träningen har verkligen kommit igång för mig, nu är det bara lite små puts på maten så ska nog detta kunna funka denna gång också =))


NU ska jag ta och göra något annat =) hejsan där ute 

Av madde - 21 juni 2013 22:29

Då har man jobbat klart för ikväll. har gått riktigt bra, blev en kväll tillsammans med Frida och Hanna :-) var en lite ovanlig jobbkväll, men väldigt rolig ;) kan inte säga så mycket mer eftersom att man har tystnadsplikt!!dock har jag lite dåligt samvete, råkade trycka i mig 2 färska bullar :( men tänkte det är ju bara midsommar en gång om året så får ta igen det i morgon med en lång promenad :-)nu ska jag sova, börjar ju 7 i morgon så :-)god natt på er där ute :-)

Av madde - 21 juni 2013 13:59

Glad Midsommar där ute!

Hoppas ni alla får en trevlig dag i solen, Själv så sitter man på jobbet och jobbar till 22 ;)

Ja vad gör man inte om man inte har något bättre för sig!!


Har inte hunnit med så mycket under förmiddagen, bara tagit det lugnt och skönt.

Pratat av mig med världens finaste Natalie! Bättre vän får man leta efter      


ha en bra dag hej så länge!!

Av madde - 20 juni 2013 19:19

Nu tänker jag inte göra något mer denna dag, huvudet spränger. Har troligen druckit för lite vatten i denna värme... Eller det är kvavt ute eller är fortfarande. Skulle vara skönt om det kunde regna lr åska lite så luften blev bättre..


Som sagt har denna dag rullat på, började med att Natalie tittade förbi på en snabb kopp kaffe eftersom att hon hade en kund här i krokarna. Var även extra snäll och följde med henne och handlade till sin kund, så slapp hon cykla. Jag behövde ändå handla lite jag med så passade bra det.


Har även hunnit unna mig en thaimassage idag också! Och oj så skönt det var, var jätte länge sen jag tog en helkropps massage. Men nu ska jag försöka unna mig det varannan eller var tredje vecka. Måste ju ta hand om kroppen nu när den får kämpa så hårt!


Efter denna njutningen så träffade jag Farida för att gå en promenad, blev en sväng i spåret. Varmt var det allt, så kroppen fick svettas ut ordentligt idag..


Även blev det en sväng ut till pappa och sätta på mina nya navkapslar. =) Oj så fin bilen är nu, ska bara tvätta den nu också =) Sen ska ni få se en bild på den..


Så nu ligger man i soffan med stans huvudvärk.. Hatar att ha ont i huvudet. Men bara att lida igenom det, troligen blir det tidigt i säng.. Ev att Natalie ska sova här, men man vet aldrig med den kvinnan haha =)) Min sötaste underbaraste vän!!!!!! <3<3


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 hårda smörgåsar ( Husman) med kalkon och gurka..

Mellanmål: Kaffe

Lunch: Hårt bröd ( surdeg med linfrön) kalkon

Middag: En hamburgare på Mc donken ( orkade verkligen inte lagga mat i denna värme och ha huvudvärk samtidigt)

Motion: ca 1 timmes promenad



Av madde - 19 juni 2013 19:41

Denna dag har man haft fullrulle, varför ta det lugnt när man är ledig för haha ;)

Började som vanligt dagen med en morgon promenad med stavarna och en snabb frukost. Drog vidare för en snabb kaffe hos farmor, för att sedan ta med henne till syster. Väl där blev det att äta lite lunch och busa med Melvin =) Han har ju blivit så stor, börjar ju skolan nu efter sommaren! Bara inse att man håller på att bli gammal. hahaha!!


På vägen hem från syster så ville farmor kolla efter mattor, så åkte en sväng och kolla om vi hittade något. Men hon fastnade inte för något. Så vi får leta vidare. Var väl iaf hemma vid halv 4 tiden.. Höll nästan på att somna i soffan, men har hållit mig vaken än så länge ;) Passade på att läsa klart Topp Hälsa tidningen och sedan boken som jag har läst.. Så nu måste jag hitta en ny bok att läsa =) Någon som har förslag på böcker är det välkommet !! =))

Har troligen kommit in i någon läsarperiod, men det är så pass rogivande så tror jag fortsätter med den perioden ett tag till hihi =)

Fick även ett ryck att gå ut och gå en sväng nu på kvällskvisten, denna gång blev det inte med stavarna tog istället på mig mina ben och handledsvikter. Sammanlagt blev det 2 kg. Var en riktigt skön runda i solen, så nu ska man nog kunna sova gott.

När jag kom hem efter rundan kom jag på att jag inte har ätit någon middag... Så har inte blivit någon speciell middag idag kan man säga =) men vad gör det om hundra år!


Dagens Mat och Motion:


Frukost: 1,5 dl blåbärsyoghurt med linfrön och 2 hårda smörgåsar med salami.

Mellanmål: Kaffe

Lunch: Rostbiff, potatissallad och grönsallad, cola. Tårta och kaffe efter maten.

Middag: 2 hårda smörgåsar med kalkon och gurka.

Motion: Morgon promenad med stavar 25 min.

            Kvälls promenad med vikter ( 2 kg) 30 min.


Nu blir det väl tv lr något annat roligt hej hopp =))

Av madde - 18 juni 2013 19:55

Då var Oktober resan bokad =))) Blir en weekend till Malta i början av oktober med pappa =)

så då får man lite mer semester. först har man semester v. 30, 31 och 32 =) plus att jag hade en vecka semester precis.=))


Semesterfirare AB det är jag det =)))


Hotellet vi ska till =))

 

Av madde - 18 juni 2013 18:40

Denna dag har gått i ett, men nu är jag hemma och har lagt mig på soffan för att ta det lite lugnt och vila kroppen en aning.

Började med en jobbdag till 16. Vi fick besök av "Oskar" ( åskan)  idag också, och det var inte små smällar som kom. Darrade nästan i fönsterna, som tur höll det inte på så speciellt länge. Säger man inte efter regn kommer solsken, och det gjorde det verkligen idag =) Så nu är det sol och skönt ute.

Efter jobbet blev det raka vägen ner till gymmet för att köra ett pass. Blev mage och rygg idag. Sträckte även ut vaderna.. Känner att jag börjar få en aning ont i dom och i skenbenet... Så måste komma på något sätt att få bort det så jag kan fortsätta gå som vanligt..

Blev även middag med pappa idag, vi brukar försöka gå ut och äta någon gång i bland efter att vi har tränat. Först var det prat om att vi skulle äta sallad/ pizza, sen kinamat men slutade med en fläskfilé med sås grillade grönsaker och pommes =) smakade riktigt bra. Blev faktiskt lagom mätt, försökte att inte äta så mycket pommes utan försökte hålla mig till grönsakerna... Lite nyttig kan man ju försöka vara när man är på restaurang.  Var länge sedan jag var ute och åt. Så det var riktigt gott.


Nu är jag iaf ledig fram till midsommarafton kl 12. Ska åka ner till Syster i morgon och umgås med henne och Melvin. Även farmor ska följa med. Så det blir nog en mysig dag, blir väl en massa bus med Melvin förstår jag =) haha! Ingen rast och ingen ro här inte ;)

Får se om det händer något resten av kvällen idag, men tror den blir lugn..


Dagens mat och motion:


Frukost: 2 dl blåbärsyoghurt med linfrön, 2 hårda smörgåsar med salami, kaffe

Lunch: en liten portion Wok, Kaffe

Mellanmål: ett äpple

Middag: Fläskfilé, grillade grönsaker, sås och lite pommes, cola

Motion: ca 1 timme på gymmet. Mage och rygg


Ha en trevlig kväll, det tänkte jag ha =))


Presentation


Jag är en 27 årig tjej som kämpar för att gå ner i vikt, för att orka rida.
Här får ni följa min viktnedgång, ridning och vardag.

Läs och njut! ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besökstoppen

Besökstoppen

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Resultat

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards